bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер із закупівлі послуг поточного ремонту у приміщеннях
09.11.2023

1.           Дата оголошення про тендер: 09.11.2023

2.           Термін подання тендерних пропозицій:7 днів

3.           Предметом закупівлі є послуги з поточного ремонту у приміщеннях, виділених під роботу Муніципального ресурсного центру підтримки ВПО

4.           Детальний опис товарів/послуг,  що оголошуються (перелік робіт) у технічному завданні  за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1ad5LCb5b2henAfhniFYsaf_yv93N-nKc  

Строк надання товарів/ послуг: протягом ___ 90  днів від дати підписання Договору  надання послуг поставки.

У вартість послуг повинна бути включена доставка товару, вартість будівельних матеріалів та ресурсів необхідних для виконання ремонтних робіт та безпосередньо вартість самих будівельно-ремонтних робіт за адресою –  м. Кам’янць-Подільський, вул. Шевченка, буд. 41

Умови оплати: тільки післяплата за умови виконання повного об’єму робіт, надання повного звітного пакету документів.

* Передплата може бути здійснена у розмірі  не більше 20% від вартості ремонтно-будівельних робіт за умови. Остаточні взаєморозрахунки відбуваються після прийняття ремонтно-будівельних робіт ЗАМОВНИКОМ і підписання акту-прийняття робіт протягом 5 банківських днів.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт), а також відповідну ліцензію на виготовлення пожежної сигналізації чи діючий договір субпідряду.

 

 Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

1.           Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію з відповідними КВЕДАМИ (не менше 3 років);

2.           Копія документу, що підтверджує податковий статус;

3.           Тендерна пропозиція, заповнена за зразком знаходиться за посиланням:

4.           Оригінал Рахунка-фактури;

5.           Зразок договору надання послуг;

6.           Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні роботи/послуги тощо – не менше 3 примірників);

7.           Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку про обіг коштів, що засвідчує те, що учасник не є банкрутом);

8.           Інформаційна довідка у довільній формі що містить: повну назву учасника, юридичну та поштову адресу, контактний номер телефону, Е-mail, відомості про керівника (посада, ПІБ, тел.), відомості про підписанта договору (посада, ПІБ, тел.).

9.           Лист-гарантія в довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  2. Відповідність технічним вимогам тендерного оголошення (відповідність переліку робіт заявлених в ПКД)
  3. Прийнятна ціна, умови оплати та термін надання послуг

 

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: [email protected]  до _15.11.2023_  року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected]  з темою листа «Вікритий тендер_номер грантової угоди_назва учасника»  до _15.11.2023__  року.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після _24_години _15.11.2023_ року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше _18.11.2023 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

Додаток 1. Зразок тендерної пропозиції: https://docs.google.com/…/1vfVOlpLwB5QLnzf…/edit

Контакти

  • Контактна особа:_Алла Печенюк_____________ телефон: 0968385473___________

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.