bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення стратегічної сесії та розробка стратегічного плану БФ на 2024 – 2025 роки
17.10.2023

У межах програми “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства” від ЄСАР Єднання 2Культурно-мистецький благодійний фонд “Київ-Класік” оголошує тендер на проведення стратегічної сесіїЄрозробка стратегічного плануорганізації на 2024-2025 роки з визначеними пріоритетними напрямками розвитку та операційного плану 2024 року.

Благодійна організація “Культурно-мистецький благодійний фонд “Київ-Класік” заснована 2002 року за ініціативи відомої української піаністки, народної артистки України Євгенії Басалаєвої. Наразі фонд потребує інституційної підтримки, комплексногопоновлення своєї організаційної діяльності, вже адаптованої до викликів часу на шляхумайбутньої повоєнної ультурної розбудови Української держави.

Ми сподіваємось, за допомогою компетентного фахівця, комплексно впорядкувати та структуризувати розвиток Фонду, стандартизувати документацію, розробити стратегію 2024-2025 рока та операційний план на 2024 рік.

У зв’язку з непередбачуваністю обставин, якщо проведення заходу онлайн буде неможливим чи небезпечним, сесія буде проведена онлайн з обов’язковим відео - та аудіозаписом.

Місія фонду:

Сприяти формуванню громадянського простору, в якому культура розглядається, насамперед, як важіль змін інших секторів сталого розвитку - соціального, економічного, екологічного.

Мета фонду:

Сприяти культурній розбудові Української держави, збереженню національної духовної спадщини та ідентичності української нації, розвитку культурного потенціалу України.

 

Бажаємо спільно з фахівцем, котрий проймається нашими ідеями, сприяти зміцненню сталості нашої організації, а разом з тим, сприяти поширенню впливу високих цінностей української культури.

Вимоги до виконавців:

Для участі в тендері необхідно подати наступні документи:

— Цінова пропозиція;

— Попередній план фасилітованої сесії та консультацій;

— Резюме тренера з досвідом роботи та рекомендаціями;

— Витяг із єдиного державного реєстру юридичних осіб та  фізичних осіб підприємців з зазначенням видів діяльності (для ФОП 3 група).

Критерії відбору постачальника послуг:

— від 3-х років досвіду надання подібних послуг;

— досвід взаємодії та консультування громадських об’єднань;

— досвід роботи з культурно-мистецькими організаціями вітається, але не є обов’язковим;

— реєстрація у якості надавача послуг на порталі: http://cd-platform.org

Контакти

  • Євгенія Олександрівна Басалаєва (засновниця
  • президентка БФ “Київ-Класік); к.т.+380504191138; email:[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.