bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення фінансового аудиту ГО «КРИМСОС»
12.10.2023

ГО “КРИМСОС” - це українська організація, яка працює заради деокупації Криму, покращення становища постраждалих та відновлення їх прав і свобод. 

ГО «КРИМСОС» для підвищення якості контролю, здійснення системного аналізу, моніторингу та оцінки своєї діяльності оголошує тендер на проведення аудиту. Аудит має проводитись відповідно до міжнародних стандартів аудиту.

Для отримання більш детальної інформації для підготовки комерційної пропозиції напишіть нам на пошту і ми відповімо на всі ваші питання: [email protected]. 

I. КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ

1.1. Підрядником для проведення аудиту може бути особа чи компанія, що відповідає таким критеріям:

  • Аудиторська компанія (аудитор), внесена в реєстр аудиторських фірм та аудиторів, які мають право надавати аудиторські послуги.
  • Аудитор, який буде проводити аудиторську перевірку (фізична особа–підприємець чи співробітник компанії), повинен мати свідоцтво аудитора (серія А), видане Аудиторською палатою України.
  • Аудитор, який буде проводити аудиторську перевірку (фізична особа–підприємець чи співробітник компанії), повинен мати досвід співпраці з організаціями неприбуткового сектору.

1.2. Бути зареєстрованим та верифікованим надавачем послуг на порталі донора цього проєкту, або ж мати готовність зареєструватися на порталі в разі обрання вас як постачальника такої послуги.

1.3. Учасник тендеру надав всі необхідні документи вказані у розділі “Вимоги до участі у тендері”

 

II. ВИМОГИ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

Для участі в тендері зацікавлені організації мають подати такі документи електронною поштою на адресу [email protected]  з темою «Пропозиція: фінансовий аудит» (термін подання – 23 жовтня 2023 р.):

2.1. Лист зацікавленості, в якому зазначені назва організації, адреса, контактна інформація, прізвище, ім’я та по-батькові контактної особи.

2.2. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії, сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю.

2.3. Комерційну пропозицію в гривнях (загальну вартість послуг та вартість послуг погодинно) та контакти відповідальної особи, яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.

2.4. Документи, які підтверджують досвід роботи аудиторської компанії з неприбутковими організаціями.

III. ТЕРМІНИ

3.1. Подання тендерних заявок за цим технічним завданням – 23 жовтня 2023 року.

3.2. Попередня дата початку проведення аудиту – березень 2024 року (дата може уточнюватись).

У разі додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся до Марії на вищезгадану пошту [email protected].

Послуга замовляється за фінансової підтримки ІСАР Єднання, програмою «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.