bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Харківській області 400 сімей залучать до проєкту неформальної освіти
03.10.2023

Ініціативу реалізує благодійна організація «БФ “Волонтери Дорослі-Дітям”».   

«Майже усі родини сімейних форм виховання проживають у сільській місцевості Харківської області. В самому місті працює тільки один дитячий будинок сімейного типу, – розповідає Вікторія Тищенко, керівниця БО «БФ “Волонтери Дорослі-Дітям”», – Батькам-вихователям часто бракує базових знань по безпечній роботі в інтернеті, користування комп’ютером, домедичній допомозі тощо. Завдяки заходам нашого проєкту ми хочемо показати нові можливості й дорослим, і дітям з цих сімей». 

Проєкт триматиме 6 місяців. Для дорослих та дітей проведуть різні  курси (тренінги, лекції) на теми  фінансової грамотності, інформаційної гігієни, секс освіти,  англійської мови (профінансують уроки у приватних школах), української мови, домедичної допомоги, та інші. Окремо залучимо  підлітків до дискусійного  клубу  з вивчення історії, а для батьків створимо  клуб відповідального батьківства.    

«Участь в усіх заходах безплатна. Але ми зможемо запросити дітей та батьків-вихователів тільки з Харківської області. Зможуть взяти участь і ті дитячі будинки сімейного типу чи патронатні сім’ї, які виїхали з нашого регіону до інших областей чи за кордон», – додає Вікторія.    

Анонси заходів та анкети будуть публікувати у Telegram-каналі організації.  

 

Довідково: БО «БФ Волонтери: Дорослі-Дітям» реалізує проєкт «Неформальна освіта для родин» за фінансової підтримки Crown Agents International Development. Проєкт спрямований на  підвищення та зміцнення стійкості батьків-вихователів і дітей сімейних форм виховання Харківської області. 

Контакти

  • 050 911 8821

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.