bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Допомога дружинам і дітям загиблих захисників
30.08.2023

Допомагаємо дружинам і дітям наших загиблих захисників 

Ретріти із наданням психологічної підтримки вдовам та дітям захисників Україні створює Гендерний клуб Дніпро за підтримки UAF, Фонду Марії Пінчук “За дітей” та приватних спонсорок. 

Наразі до участі в проекті вже залучені 15 вдів з дітьми з Дніпра, області та інших регіонів країни. Для них буде проведено 10-денний ретріт (психологічна підтримка, арт-терапія, відпочинок і відновлення) у Карпатах. Вже 7 вересня учасниці вирушать в Трускавець.

Мета проекту - допомогти жінкам, які втратили своїх коханих, прожити величезну втрату, навчитися відновлюватися та знаходити ресурси для продовження повноцінного життя”, - зазначає ініціаторка проекту, голова Гендерного клубу Дніпро Ганна Мягких.

Під час ретріту з учасницями проекту працюватимуть психологи/ні, які надаватимуть індивідуальні консультації, фахівці/чині з арт-терапії,  з дітьми займатимуться досвідчені педагоги-вихователі. Крім цього, на всіх чекає цікава та різноманітна культурна програма та прогулянки на природі.

Наразі організатори проводять набір другої групи учасниць ретріту та запрошують жінок, чиї рідні загинули під час захисту України, долучатися та заповнювати анкету за посиланням: https://bit.ly/47WsmCo

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.