bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цінний досвід з посилення роботи дошкільних закладів освіти
22.06.2023

Цінний досвід з посилення роботи дошкільних закладів освіти
 
Благодійний фонд “Посмішка ЮА” спільно з Save the Children in Ukraine реалізує проект з посилення роботи дитячих садків в Івано-Франківській та Закарпатській областях. В травні відбувся конкурс на участь серед громад, і ми вітаємо в колективи закладів із міст Богородчани, Надвірна, Коломия, Калуш, Долина, Тлумач, Снятин та Городенка!
 
“Вже зараз ми активно працюємо над оцінкою потреб і плануванням наступних робіт у садках, адже ми хочемо почати новий навчальний рік із оновленими групами у вересні. Можливо, десь треба зробити косметичний ремонт, або зробити приміщення доступнішим. Крім того, в рамках проекту відбудуться тренінги для вихователів та батьків, які допоможуть дорослим у краще розуміти потреби дітей, особливості їх поведінки відповідно до віку та емоційного стану”, - розповідає Аліна Мірошниченко, регіональна координаторка та тренерка проекту в Івано-Франківській області.
 
Сучасна дошкільна освіта є дуже важливою для розвитку дітей і тут важливо роль відіграють дорослі, які допомагають дітям розкрити свій потенціал, соціалізуватися, набути навичок, які будуть корисні протягом усього життя.
 
Разом ми будуємо майбутнє для наших дітей!
 
Благодійна організація “Благодійний фонд “Посмішка ЮА” впроваджує проект “Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні” у партнерстві з представництвом міжнародної організації Save the Children in Ukraine за фінансування The Center for Disaster Philanthropy (CDP).
 
діти

Контакти

  • +38 050 460 22 40

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.