bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю матеріали для творчості, арт-терапії та ігрової терапії
15.06.2023

Оголошення про проведення тендеру

№ 83436928_Тender #8_b.2.1.1., 2.2.

 

Громадська організація «ЙЕС» (далі – «Організатор») оголошує відкритий тендер на закупівлю матеріали для творчості, арт-терапії та ігрової терапії для безпечних дитячих просторів, канцтовари для команди проєкту для реалізації проєкту «Безпечний дитячий простір у небезпечний час» за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) (далі – Товари).

До участі у відкритому тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані відповідно до законодавства України, мають досвід роботи у відповідній сфері, мають необхідну матеріально-технічну базу, здійснюють діяльність відповідно до КВЕД, що є предметом закупівлі, мають змогу поставити товар, що відповідає характеристикам, національним/міжнародним стандартам якості та безпеки.

Детальний опис товарів зазначається у вкладенні до оголошення про проведення відкритого тендера.

Дата оголошення відкритого тендера: 15.06.2023.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: 23.06.2023 до 00:00 (за київським часом).

Предмет закупівлі відкритого тендера:

ЛОТ 1 – Матеріали для творчості, арт-терапії та ігрової терапії для безпечних дитячих просторів.

ЛОТ 2 – Канцтовари для команди проєкту «Безпечний дитячий простір у небезпечний час».

Вимоги до предмета закупівлі: у вкладенні до цього оголошення відкритого тендера.

Строк постачання товарів/надання послуг: до 07 липня 2023 року.

Умови оплати: післяоплата, впродовж 10 календарних днів з моменту поставки товару та підписання видаткової накладної.

Запитання щодо відкритого тендеру можуть надсилатися в електронному вигляді за електронною адресою [email protected] до 21.06.2023 включно.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідатимуть умовам, визначеним Організатором процедури закупівлі цього відкритого тендера.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення передачі товару/надання послуги.

Тендерні документи учасника мають бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та в електронному вигляді (сканкопій з оригіналу документу чіткої якості у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу Організатора: [email protected] з темою листа «Відкритий тендер № 83436928_Тender #8_b.2.1.1.,2.2_Матеріали для творчості, арт-терапії та ігрової терапії для безпечних дитячих просторів, канцтовари для команди проєкту» до 23.06.2023 до 00:00 (за київським часом). Всі тендерні пропозиції, отримані Організатором після кінцевого терміну їх подання, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця відкритого тендеру відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій відповідно до умов, визначених у даному відкритому тендері.

Організатор торгів відхиляє тендерну пропозицію Учасника в наступних випадках:

•   учасник не вказав дійсних фактів або неправильно витлумачив інформацію, що вимагається оголошенням даного тендеру, або несвоєчасно надав таку інформацію чи не надав необхідних документів, що вимагаються оголошенням даного тендеру як умова участі в тендері;

•   учасник не відповідає вимогам, визначеним оголошенням даного тендеру (наданих документів, предмету закупівлі або специфікації товарів/послуг/робіт).

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження:

З переможцем тендеру укладається договір. Якщо переможець тендеру не надасть заповнений зі свого боку договір протягом 5 днів з моменту повідомлення про результати тендеру, організатор може укласти договір з іншим учасником тендеру, який запропонував найкращу ціну та його пропозиція відповідає вимогам цього тендеру, що буде вважатися переможцем тендеру.

Учасник цієї процедури закупівлі (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам, визначеним організатором.

Учасник відкритого тендеру, надсилаючи документи для участі у цій процедурі закупівлі, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, а також повністю відповідають вимогам, викладеним організатором в оголошенні про проведення відкритого тендера, а також, що організатор не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Вкладення до оголошення про проведення відкритого тендера:

-          Вимоги до предмета закупівлі.

 

Контактна особа:

Спеціаліст із закупівель Аліна ЗЛАТЄВА

Телефон: +38 (050) 785 93 07

Контакти

  • Контактна особа: Спеціаліст із закупівель Аліна ЗЛАТЄВА
  • Телефон: +38 (050) 785 93 07
  • E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.