bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультації «Швидкий старт» допомогли знайти рішення проблеми компанії «Глобус»
25.05.2023

Релокація бізнесу – це важкий процес, який вимагає часу, коштів та зусиль. Необхідно знайти нові приміщення, вирішити питання з працівниками, організувати логістику та інші аспекти діяльності. Та у випадку повномасштабного вторгнення релокація стала єдиним варіантом для збереження бізнесу та його подальшого розвитку.

Безкоштовні консультації «Швидкий старт» для підприємців, які релокували свій бізнес у Вінницьку, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку та Черкаську області, надають експерти, залучені в межах ініціативи «Мости економічного розвитку», що реалізовує Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Таку консультацію отримали, зокрема, представники науково-виробничої компанії «Глобус».

Підприємство є виробником продуктів з натуральних компонентів для тваринництва, також препаратів для здоров’я та гігієни людей. Торік компанія релокувала свій бізнес із Харкова до Могилева-Подільського. Власне, частково переїхали до Вінницької області вони ще у 2014 році, а під час повномасштабного вторгнення перемістились остаточно.

Основний продукт, який пропонують зараз – це абсорбент, що стане у нагоді, якщо немає можливості мити ноги, прати шкарпетки, також при гіпергідрозі, пролежнях, для профілактики грибка. (https://sushkar.com.ua/). За словами представників компанії, на сьогодні цей продукт є найкращим в Україні. Продукти з аналогічною ефективністю виробляють у США. Отже, наразі основними напрямками діяльності ТОВ НВК «ГЛОБУС» є виробництво продуктів для здоров’я, гігієни та комфорту. 

«Релокувавши бізнес, наша компанія зіткнулася з проблемами щодо просування продукції, зокрема, продукту «Сушкар» – абсорбента для використання всередині взуття, який запобігає захворюванням стопи. Знайти рішення проблеми допоміг експерт в межах безкоштовних консультацій «Швидкий старт», – розповідає комерційна директорка релокованої компанії Яна Яненко.

Під час однієї з консультацій залучений експерт з маркетингу, промоції та SMM Олег Горобець, ознайомившись із поточним просуванням та організацією продажів ТОВ НВК «ГЛОБУС», виявив, що основною перешкодою для успішних продажів є відсутність цього засобу в переліку державних закупівель та те, що потенційні покупці не знають про існування такого продукту.

Експерт надав компанії такі рекомендації:

  • •  основний фокус у просуванні зробити на організації з медичною спеціалізацією. Інструменти: персональні зустрічі з найбільшими організаціями, презентація продукту, зокрема демонструючи наявний досвід використання продукту на конкретних прикладах;
  • •  почати дії щодо лобіювання державних закупівель «Сушкара». Інструменти: листи про потребу в засобі від медичних закладів та аптек; матеріали в загальноукраїнських виданнях про актуальність проблеми захворювань стопи та про наявність ефективного вітчизняного засобу вирішення проблеми.

Отже, за словами представниці ТОВ НВК «ГЛОБУС» Яни Яненко, яка отримувала консультації, експерт надав дієву допомогу і його рекомендації вже почали втілювати. Вже відбулася низка зустрічей з організаціями, яким презентовано продукту та є попередні домовленості щодо замовлення продукту.

Детальніше з діяльністю підприємства ТОВ НВК «ГЛОБУС» можна ознайомитись на сайті: https://spc-globus.shop/ua/

Ініціатива «Мости економічного розвитку» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Контакти

  • Контакти кол-центру: +380930832424 +380970832424 Додаткова інформація по проєкту: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.