bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває Європейський тиждень тестування: ГО менЗДРАВ пропонує бажаючим дізнатись про свій ВІЛ-статус
20.05.2023

Перевіритися на ВІЛ та вірусні гепатити та дізнатися про свій статус якомога раніше – важливо! Наразі триває Європейський тиждень тестування, – ініціатива, запроваджена у 2013 році. Цього разу тема звучить як “Тестування, лікування, попередження”.
 
Згідно з даними Центру громадського здоров’я (phc.org.ua), більше мільйона українців не знають, що інфіковані вірусним гепатитом С, а кожен третій мешканець України не знає, що його ВІЛ-статус позитивний.
 
Поранення, переливання крові, незахищені статеві контакти та сексуальне насильство, – чинники, які, на жаль, підвищують ризик інфікування ВІЛ та вірусними гепатитами.
 
Загалом, кожен, хто має контакт з кров’ю та іншими біологічними рідинами людей із невідомим ВІЛ-статусом, а це стосується також і медичних працівників, військовослужбовців, рятувальників, перебуває в зоні ризику під час професійної діяльності.
 
Вчасне виявлення вірусів сприяє більш ефективному збереженню вашого здоров’я, адже що раніше вірус знайдено, тим раніше людина потрапляє під медичний нагляд і розпочинає лікування.
 
Наразі повністю вилікуватися від ВІЛ неможливо. Натомість сучасна антиретровірусна терапія забезпечує повноцінне та здорове життя усім людям, чий ВІЛ-статус позитивний. Вірусного гепатиту С можна позбутися повністю за 3 або 6 місяців. Лікування вірусного гепатиту В довготривале.

Пропонуємо вам пройти тестування на ВІЛ і гепатити. Це безкоштовно, безболісно і потребує лише краплі крові та 15 хв вашого часу. Нагадайте друзям та близьким, що контроль за власним здоров’ям – це важливо!
 
Щодо тестування на ВІЛ, зверніть увагу на оральний тест на ВІЛ по слині, адже він:
  • безпечний – не потребує взяття крові з пальця або вени!
  • швидкий – ви знаєте свій ВІЛ-статус через 15 хвилин!
  • безкоштовний – можна замовити в menZDRAV просто зараз і отримати його в найближчому до вас відділенні “Нової пошти”.
Посилання для замовлення тесту на ВІЛ:
 
Приєднуйтесь до нас
Заходьте на сайт: https://menzdrav.org/

Наша інформаційна лінія: +38 (099) 484 05 53
Телефон, Телеграм, Вайбер, Вотсап.
 
Залишайтесь здорові!
Ваш menZDRAV-UA ????????

Контакти

  • Oksana Rizova
  • Marketing Manager
  • menZDRAV Foundation We value life. We value health. T: +38 (095) 277 77 11 W: www.menzdrav.org FB: facebook.com/menZDRAV

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.