bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новітня терапевтична методика «Азвука твого голосу»
10.05.2023

Громадська організація «Жіночі справи», що допомагає жінкам та дітям, запрошує на сеанси звукотерапії, які проводитиме українська співачка Айна Вільберг, що є також переселенкою з Херсонщини.

«Азвука твого голосу» - це проект, що довів свою ефективність. Суть проекту полягає в одночасному поєднанні дихання, голосу та фізичного руху під час виконання вправ.

«Азвука» - новітня терапевтична методика, направлена на відновлення психо-емоційної рівноваги за рахунок одночасної роботи голосу, дихання та співу.

Цей унікальний підхід: розкриває природну силу голосу, прибирає м’язові та емоційні блоки, покращує психо-емоційний стан, знімає загальне напруження та долає стреси, сприяє розвитку та самореалізації особистості, а також допомагає інтегруватись у суспільство після травм та депресій.

Зайняття проходитимуть у групах по 10-15 осіб. Тривалість зайняття 60 хвилин. Запрошуємо на наші зайняття всіх охочих з 13 років. Вартість зайнять для категорії ВПО зі знижкою – 300 грн/зайняття, для всіх інших категорій – 700 грн/зайняття.

Розповімо трохи про викладача методики  «Азвука твого голосу»

Айна Вільберг – українська діячка, автор пісень, композитор, музичний продюсер, викладачка з вокалу, яка створила свою власну методику розкриття голосу та творчого потенціалу людини.

Закінчила КДВМУ їм. Р.М. Глієра у 2005-му році по класу естрадний спів. У своїй методиці викладання спирається на техніку викладача світового масштабу Сета Ріггса, а також використовує самостійно розроблені вправи для вдосконалення мовного апарату, застосовуючи техніку змінної напруги та розслаблення тіла.

Айна працювала, як вокальний коуч у таких телевізійних проектах, як “Фабрика Зірок”, “Шоу Маст Гоу Він”, шоу талантів “Велика Сцена» (Азербайджан), готувала конкурсантів на Євробачення від Азербайджану у місті Баку у 2013 році, “Голос Країни” - 2014, у якому працювала з учасниками команди С. Вокарчука, де переможцем став її вихованець Ігор Грохоцький.

Відкриті ефіри з даної методики «Азвука» можна подивитись на каналі в Instagram @azvuka_nns. Наразі готується до випуску на освітніх майданчиках друга серія вправ для вокалістів. 

Відео зайнять та відгуки можна знайти тут: https://youtube.com/@AinaVilberhvocalschool

https://instagram.com/azvuka_nss?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.facebook.com/azvukanss

 

Контакти

  • +380-66-956-28-97 (вайбер
  •  телеграм)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.