bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі відбувся перший випуск в «Школі особистого розвитку для дівчат»
08.05.2023

Протягом квітня та травня на базі запорізького гуманітарного Центру ГО “Українське жіноцтво” в рамках благодійної програми “СОС.  Дитячі Містечка” проходив освітньо-практичний проект для юних леді з постраждалих від війни родин - “Школа особистого розвитку для дівчат”.

На практичних заняттях дорослі й імениті профільні спеціаліст(к)и ділилися з підростаючим поколінням знаннями та досвідом з всебічного саморозвитку, правозахисту, соціальному “піару”, становлення свідомої людини, розвитку менеджерських і волонтерських якостей та навичок. Ось і 06 травня 2023 в Запоріжжі відбувся цікавий практичний “випускний” - команда “Квіточки”, як назвали себе дівчата, розробили власний план дій, розподілили поміж собою обов’язки й влаштували власний міні-суботник з покращення прилеглого дитячого майданчику.

Протягом години юні волонтерки оперативно пофарбували гойдалки, саморобні клумби та дерев’яний будиночок, а також висадили на локації з десяток лілейників. По завершенню заходу дівчата отримали від організаторів ”Школи” пам’ятні сертифікати та цінні подарунки, а від дорослих і маленьких мешканок навколишніх будинків - десятки щирих “дякую” та ”вау!”.  

Школа особистого розвитку для дівчат

Контакти

  • ГО “Українське жіноцтво”
  •  [email protected]
  •  https://www.facebook.com/ukrainian.womanity

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.