bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд громади Житомира презентував Звіт про роботу за рік повномасштабної війни в Україні
20.03.2023

З перших днів повномасштабного вторгнення Фонд громади Житомира у співпраці з Житомирською міською радою організував фандрейзингову кампанію зі збору коштів. Завдяки спільним зусиллям житомирян, благодійників із різних куточків світу нам вдалося акумулювати 18 мільйонів гривень, з яких майже 11 мільйонів було спрямовано на три основні цілі: допомогу військовим Збройних Сил України, внутрішньо переміщеним особам і постраждалим від війни, а також на підтримку медичного напрямку.

10 позашляховиків, запчастини для військових автомобілів, прилади нічного бачення, тепловізори, приціли, генератори, зарядні станції, акумулятори, електронну техніку, медичні аптечки, тактичне взуття, монокуляри, квадрокоптери, розвантажувачі тактичні, душові кабіни, аналізатори, пожежні гідранти, сонячні батареї та ще багато іншого придбано за кошти Фонду громади Житомира на підтримку наших захисників. Також підтримку в сумі 250 тис. грн у перші місяці повномасштабної війни Фонд громади Житомира спрямував на полк “Азов”.

8 медичних закладів Житомирщини отримали допомогу у вигляді  декількох тонн витратних матеріалів, медичних моніторів, електричних і механічних ліжок, кисневих концентраторів, електродів лапароскопічних, електрохірургічного генератора, ножів коагуляційних та іншого дороговартісного і вкрай потрібного медичного обладнання. Крім того, Фонд громади Житомира проводив закупівлю обладнання для офтальмологічного кабінету КП “Дитяча лікарня ім.В.Й.Башека” і купував ліки для онкохворих.

Одним із пріоритетних напрямків роботи Фонду громади Житомира є підтримка вимушених переселенців, які переїхали до Житомирщини з охоплених війною населених пунктів. За рік війни ми надали допомогу 863 сім’ям у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни й одягу. Також команда Фонду проводила інтеграційні зустрічі, де вимушені переселенці спілкувалися зі спеціалістами з різних сфер і знайомилися між собою та місцевими жителями.

Під час презентації Звіту розповіли про плани Фонду, поділилися теплими та щемкими історіями лютого року, який змінив кожного з нас, заряджалися позитивною енергією взаємопідтримки. Вкотре переконалися, що наша сила – в єдності.

Переглянути річний Звіт Фонду громади Житомира можна за посиланням: http://www.fondgromady.org.ua/wp-content/uploads/2023/03/zvitrik2.pdf

Контакти

  • БО “Фонд громади Житомира”
  • www.fondgromady.org.ua e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.