bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Волонтерство від А до Я» – новий безкоштовний онлайн-курс
20.03.2023

Фонд Східна Європа презентував безкоштовний курс для волонтерів на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!

«Через війну відбувся сплеск волонтерського та добровольчого руху, і Фонд відреагував на це запуском програми «Спільнодія». Усі її активності спрямовані на допомогу волонтерам, активістам, добровольцям. Саме у межах цієї програми створений курс «Волонтерство від А до Я». Він допоможе сформувати чітке бачення про волонтерську діяльність, її системний розвиток та дасть практичні поради створення власних благодійних ініціатив», – зазначив президент Фонду Східна Європа Віктор Лях.

Ведучими курсу стали Меланія Подоляк та Максим Костецький члени команди Благодійного Фонду Сергія Притули.

Героями інтерв’ю в межах курсу стали Ганна Гвоздяр, директорка БФ Сергія Притули, Сергій Притула, засновник Благодійного фонду Сергія Притули, Дмитро Дорошок, заступник голови ради Всеукраїнського громадського Центру «Волонтер», Артем Даточний, почесний президент ГО «ОСА».

«Передовсім цей курс створений для тих, хто хоче стати волонтером або нещодавно розпочав займатися цією важливою справою, але ще не до кінця розуміється на тонкощах волонтерського руху. Однак він буде цікавим та корисним усім активним громадянам, які щодня тим чи іншим чином відіграють важливу роль у подоланні наслідків війни в Україні», – додав Віктор Лях. 

Слухачі, які успішно складуть усі тести курсу, отримають сертифікат із 0,2 кредиту ЄКТС. 

Переглянути курс «Волонтерство від А до Я» можна безкоштовно. Для цього:

1️. Зареєструйтеся на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!

2. Після активації облікового запису (підтвердження у листі, який надійде на вашу електронну пошту) обирайте курс «Волонтерство від А до Я».

3. Якщо ви вже зареєстровані на платформі Зрозуміло!, вмикайте онлайн-курс за прямим посиланням: http://bit.ly/428EDB3.

Онлайн-курс розроблений у межах Програми «Спільнодія», яка впроваджується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО «Разом проти корупції» коштом Європейського Союзу.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.