bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Переселенці в Тернополі вчилися захищати свої права
31.10.2022

????Знати свої права завжди актуально. Особливо це стосується тих, хто готовий допомагати іншим.
04 жовтня в #ТернопільХаб пройшов тренінг “Основи юридичної грамотності для ВПО”. Тренер - юрист Юрий Феленко, представник ГО “Правова опора. М. Рубіжне”.
 
“Ми не дома” - ця теза звучить дуже сумно. Багатьом ВПО останнім часом приходиться часто стикатися з юридичними проблемами (складнощі з оформленням документів, виселення з гуртожитків, затримка виплат тощо). Як переміщеній особі самостійно захистити свої права, як безоплатно отримати первинну та вторинну юридичну допомогу. Учасники заходу (в більшості це внутрішньо-переміщені особи) розглянули ці та інші юридичні питання з якими стикаються переселенці в нових громадах. Щоб краще відстоювати свої права потрібно не тільки їх знати, а і об’єднуватися з іншими.
 
⏳Наступний захід з юридичної грамотності у нас запланований на 17 жовтня. Зарощуємо всіх бажаючих! Захистимо свої права разом!
 
Захід проводився в рамках проєкту «Нові мешканці Тернополя» – шлях від міграції до стабільного розвитку, який впроваджується ГО Східноукраїнський центр розвитку місцевої демократії за підтримки Government of Canada та Black Sea Trust for Regional Cooperation, a Project of the The German Marshall Fund of the United States.

Ольга Феленко Эля Моспанова андрей нагорный Наталья Павличенко @Тернопільський міський територіальний центр
#GMF

Контакти

  • Максим Данильченко
  •  0990649654

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.