bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія оголошує тендер на дослідження забруднення земель внаслідок агресії росії проти України
12.09.2022

Мета завдання:

Метою дослідження є розглянути вплив війни росії проти України на стан ґрунтів для територій, де велись чи ведуться активні бойові дії та запропонувати практики консервації деградованих земель, що будуть релевантними для кліматичного регіону та рельєфу.

Основні задачі:

  1. Описати процеси та характер забруднення ґрунту та особливості впливу війни на деградацію ґрунтів (через мінування\авіабомбардування\перенесення важкої техніки і т.д.)
  2. За допомогою супутникових знімків в ілюстративних намірах проаналізувати 2-3 земельні ділянки на фронті, що видимо постраждали від артилерійських обстрілів, та підрахувати приблизну завдану екологічну шкоду цим ділянкам. За потреби провести вибіркові ґрунтові обстеження.
  3. Підготувати рекомендований перелік практик консервації земель, де рекультивація розглядається як один із можливих сценаріїв.
  4. На основі здійсненого аналізу підготувати рекомендації для національного та місцевого рівнів влади, необхідних для здійснення екологічно сталого та соціально справедливого відновлення земель.

Вимоги до виконавця:

  • Досвід роботи у екологічній, юридичній сфері або суміжній сферах;
  • Розуміння проблеми деградації ґрунтів в Україні та знання чинного земельного законодавства України;
  • Досвід написання аналітичних документів щодо землекористування;

 

Просимо надсилати пропозицію у довільній формі, що включає орієнтовний кошторис, інформацію щодо попереднього досвіду виконання таких робіт та відповідності вимогам конкретного технічного завдання.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій:  24 вересня 2022 року.

Тендерну пропозицію просимо надіслати нам на електронну скриньку [email protected], вказавши у темі листа “Тендерна пропозиція на проведення дослідження щодо забруднення земель ”

Більше інформації ви знайдете у Технічному завданні (PDF).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.