bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Діалог з громадами заради миротворення
29.09.2021

У рамках проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», реалізація якого розпочалась в НУ «Чернігівська політехніка» у вересні 2021 р. громадською організацією Центр гендерної освіти за підтримки ГО Фундація прав людини, в територіальних громадах Чернігівської області були проведені заходи з просування ідеї миротворення та суспільного діалогу.

22 вересня 2021 р. у смт. Седнів відбулось блог-кафе “Ненасильницьке спілкування як запорука попередження конфліктів”. Молодь Седнівського ліцею жваво і зацікавлено обговорювала особливості міжособистісного спілкування, виконувала вправи на формування навичок безконфліктної взаємодії та в ігровій формі вчилась долати конфлікти та чути іншого.

23 вересня 2021 р. в рамках реалізації проєкту “Мир у цифровий час”,  представниці ГО “Центр гендерної освіти” завітали до Михайло-Коцюбинської громади і провели блог-кафе «Жінки, мир, безпека: чому це важливо». Учасники  заходу отримали можливість через інтерактивні вправи краще усвідомити що таке гендерна рівність, важливість участі жінок у досягненні миру, значення Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» для України.

Заходи  відбулися за ініціативи ГО «Центр гендерної освіти» у співпраці ГО «Фундація прав людини» та за фінансової підтримки Інституту зовнішніх культурних зв’язків (IFA) і Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Контакти

  • Координаторка проекту в Чернігівській області Наталія Шакун тел. 0669396119

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.