bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юридична сотня запустила розсилку з аналізом роботи уряду та парламенту у сфері ветеранських справ
22.02.2021

Громадська організація “Юридична сотня”, яка надає правовий захист та займається реформуванням соціального забезпечення для військовослужбовців, ветеранів та їх родин, запустила оновлену мейл-розсилку. 

За словами комунікаційниці організації Олени Лисенко, підписники щотижня будуть отримувати аналіз новозареєстрованих законопроєктів, порядку денного Верховної Ради України, роботи комітетів, а також новини у сфері ветеранських справ. Для того, щоб підписатися на мейл-розсилку варто перейти за посиланням і залишити адресу своєї електронної скриньки. З архівом попередніх розсилок можна ознайомитися на сайті організації. 

Юридична сотня з 2015 року публікує Вісник, у якому надає рекомендації народним депутатам щодо законопроєктів, які стосуються ветеранів та армії. У 2021 році ми запускаємо ще 2 нових напрямки. Будемо інформувати про законодавчі ініціативи на етапі їх реєстрації та публікувати дайджест новин тижня”, розповіла Олена Лисенко. “Радимо підписатися як учасникам російсько-української війни, так і всім, хто цікавиться результатами роботи уряду та парламенту”, додала Олена Лисенко.

У 2020 році відомий британський аналітичний центр “Chatham House” назвав юристів Юридичної сотні головними експертами щодо ветеранських справ в Україні.

Юридична сотня з 2014 року надає соціально-правовий захист учасникам російсько-української війни, членам їхніх сімей, а також членам сімей загиблих військовослужбовців. Організація є автором аналітичних звітів, змін до законодавства, була залучена до створення Міністерства у справах ветеранів. Зараз є резидентом Veteran Hub у Києві та належить до коаліції Реанімаційного пакета реформ.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.