bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жителі сходу України отримають навички працевлаштування
06.09.2020

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької і Луганської областей» реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Проєкт передбачає навчання та консультування підприємців-початківців та власників мікробізнесу з питань підвищення ефективності та конкурентоспроможності бізнесу в сучасних умовах, зокрема, в умовах карантинних обмежень. Також плануються окремі навчальні модулі для учнів старших класів та студентів останніх курсів закладів професійно – технічної освіти.

Усього навчанням планується охопити 165 учнів та студентів (в Донецькій області в м. Селидове, м. Торецьк, селищі Дружба Торецької міської ради, с. Гришине, с. Удачне Покровського району; в Луганській області в м. Лисичанськ, с. Золоте та с. Комишуваха Попаснянського району) та 90 підприємців-початківців та власників мікробізнесу в містах Покровськ, Мирноград, Селидове, Новогродівка, Кремінна, Сєвєродонецьк у період з вересня 2020 року по серпень 2021 року.

Для власників мікро-бізнесу та підприємців-початківців в кожній локації проєкту передбачається проведення серії з двох дводенних тренінгів, двох одноденних групових консультацій, індивідуальні очні та он-лайн консультації. Для студентів закладів професійно-технічної освіти двох одноденних тренінгів та двох групових консультацій. Учні випускних класів п’яти шкіл відвідають по одному профорієнтаційному тренінгу.

Під час навчання підприємці покращать бізнес-процеси шляхом перегляду бізнес-моделей та впровадження поліпшених стратегій фінансового планування, маркетингу та управління кадровими ресурсами. Індивідуальний підхід в навчанні допоможе підвищити рентабельність кожного окремого бізнесу, і як наслідок, позитивно відобразиться на економічному розвитку регіону у цілому. Проєкт є актуальним особливо в умовах негативного впливу, що мали карантинні обмеження на мікро, малий та середній бізнес.

Учні та студенти отримають можливість навчитися сучасним методам пошуку роботи, підготувати резюме та мотиваційні листи, презентувати себе роботодавцю, отримати консультацію щодо подальшого кар’єрного розвитку. Молодь, що цікавиться започаткуванням власної справи, отримає базові знання з бізнесу від бізнес-ідеї до бізнес-планування.

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької і Луганської областей» реалізується за сприяння Проєкту USAID  «Економічна підтримка Східної України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.