bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Покращення навчальних умов у ДНЗ «Сонечко»»
13.04.2020

Молодіжна громадсько-екологічна організація «Наш дім – Манява» у партнерстві з Верховинською селищною радою розпочинає реалізацію проєкту «Покращення навчальних умов у закладі дошкільної освіти «Сонечко» (смт. Верховина)» за фінансової підтримки посольства Японії в Україні, в межах Програми безвідплатної допомоги «КУСАНОНЕ».


В рамках реалізації проєкту передбачено провести капітальний ремонт покрівлі з використанням енергозберігаючих технологій та підлоги в приміщенні дитячого садка.
На даний час завершуються документальні роботи, а вже влітку проєкт перейде в основну фазу.
Як результат діяльності, будуть покращенні умови праці та перебування в дитячому садку «Сонечко» для 51 працівника та 190 дітей дошкільного віку, досягнуто цілі нашої організації та пріоритети Програми «КУСАНОНЕ».
Докладніше про реалізацію проєкту згодом!
Додатково!
20 березня 2020 року Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні КУРАІ Такаші підписав загалом шість грантових угод із благодійними та громадськими організаціями, серед яких і грантова угода із молодіжною громадсько-екологічною організацією «Наш дім – Манява».
Програма КУСАНОНЕ має на меті розвиток мирного суспільства, де жодна особа не залишена поза увагою. У 2019 році було розглянуто більше 400 заявок. Починаючи з 2002 року в Україні в межах програми КУСАНОНЕ профінансовано 150 проєкти.
З 2017 року МГЕО «Наш дім – Манява» співпрацює з Верховинською селищною радою з метою реалізації ініціатив, які спрямовані на сталий розвиток Карпат та впровадження заходів мінімізації впливу на довкілля. Цей проєкт став результатом нашої спільної роботи.

Контакти

  • Скиданюк Микола Михайлович
  •  [email protected]
  •  https://ourhomemanyava.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.