bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічне звітування організацій громадянського суспільства має увійти у практику
12.04.2018

Напередодні Великодніх свят Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» та Фонд громади Житомира публічно представили свій річний звіт про діяльність у 2017 році та презентували основні напрямки роботи на поточний рік.

На публічний захід завітало близько 50-ти учасників, серед яких: громадські діячі, представники органів місцевої влади, журналісти, представники бізнесу, ВПО та ін.

“До участі у публічному заходу запрошувалися усі бажаючі. Інформація про захід була у відкритому доступі. все, що потрібно було для участі – це попередньо зареєструватися”, – ділиться своїми враженнями одна із учасниць заходу.

Коротко результати роботи організацій у 2017 році представила Жанна Соловйова – голова правління МГО “Сучасний Формат”/Фонд громади Житомира.

В ході обговорення результатів діяльності своїми враженнями та досягненнями ділилися учасники та бенефіціари проектів МГО “Сучасний Формат”/Фонд громади Житомира.

Ольга Маньковська, ГО “Берегиня Полісся”

Ірина Снігуровська, ГО “Територія здоров’я, краси та успіху”

Символічно, що участь у заході взяв німецький експерт програми Senior Experten Service (Служба Старших Експертів) – Клаус-Дітер Йєкель (Klaus-Dieter Jäckel) та керівництво однієї з логістичних компаній міста. Саме із цим підприємством старший експерт розпочав роботу 03 квітня 2018 року та працюватиме впродовж наступних трьох тижнів. 

Клаус-Дітер Йєкель –  експерт програми Senior Experten Service

Емоційно-душевного забарвлення зустрічі надав Олександр Ходаківський – засновник Житомирської школи гітари, який спеціально до заходу підготував декілька творів видатного житомирянина, гітариста віртуоза – Марка Конрада Соколовського (1818-1883).

Сюрпризом для усіх стала імпровізація: володар неперевершеного баритону, керівник гурту “Capricco” Михайло Ткач виконав неймовірно чарівний хіт “Tombe la neige” під акомпанемент гітаристра-віртуоза нашого часу Олександра Ходаківського.

Усі учасники заходу мали змогу перезнайомитися та поспілкуватися між собою за келихом шампанського.

Публічний звіт проводився за підтримки проекту Програми розвитку ООН в Україні «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Контакти

  • МГО «Сучасний Формат»
  • [email protected]
  • +38 (0412) 46-10-86
  • +38 (097) 294-37-53
  • http://www.sformat.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.