bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Визначте свій рівень професійного вигорання
30.03.2018

Відтепер потрібно лише 10 хвилин, щоб дізнатись індивідуальний рівень професійного вигорання. Спеціально для працівників НДО, діяльність яких спрямована на подолання гуманітарної кризи в Україні, був розроблений новий інтерактивний тест.

Дослідження свідчать, що кожен третій співробітник гуманітарної організації страждає на синдром «професійного вигорання». Вигорання може завдати шкоду здоров’ю працівника, психоемоційному стану, відносинам з іншими людьми та професійній діяльності.

Синдром професійного вигорання – стан фізичного, емоційного або мотиваційного виснаження, що характеризується порушенням продуктивності роботи та втомою, підвищенням схильності до соматичних захворювань, а також вживанням алкоголю чи інших психоактивних речовин. 

Високий та дуже високий рівень професійного вигорання мають майже 42% працівників гуманітарних НДО, ще 35,9% знаходяться в зоні підвищеного ризику.

Тест можна пройти за посиланням stopburnout.ngoforum.org.ua.

Інтерактивний тест stopburnout.ngoforum.org.ua розроблено Форумом НДО в Україні за підтримки Відділу надання допомоги у надзвичайних ситуаціях (USAID/OFDA).

_____________________________________________

Для того, аби більш детально дізнатись про феномен й основні причини професійного вигорання серед працівників гуманітарної сфери, з’ясувати мотивації працівників НДО, чинники запобігання вигоранню та отримати практичні рекомендації щодо профілактики вигорання і подолання його наслідків –  можна ознайомитися з результатами першого в Україні дослідження явища професійного вигорання в НДО, діяльність яких спрямована на подолання гуманітарної кризи в Україні.

Контакти

  • Форум НДО в Україні
  • [email protected]
  • http://www.ngoforum.org.ua/uk/
  • 01034 Україна м. Київ вул. Ярославів Вал 7 3ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.