bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як активізувати громаду та впровадити ініціативи, навчали у НПП «Вижницькому»
27.03.2018

22 березня 2018 року на базі національного природного парку «Вижницький» відбувся тренінг «Від ідеї до дії: як організувати громаду та досягти результату».

Його провели представники Інституту «Республіка» Ольга Данілова та Інна Пашанюк. За словами тренерів, у Чернівцях заходи такого спрямування – не дивина, а от для обласних населених пунктів тема демократичних перетворень є новою, а кожен приїзд експертів – подія, що викликає резонанс.

У ході тренінгу координатори Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» ділилися із учасниками рекомендаціями щодо ефективного планування роботи та створення групи прибічників, ведення інформаційної кампанії та налагодження взаємодії із депутатами, партіями і т. д. Також всім присутнім презентували «Інструментарій для громадян» - посібник, у якому містяться зібрання кращих практик, засвоєних уроків й успішних історій Інституту «Республіка» та Центру UA; все, що стане в пригоді для започаткування власної ініціативи, яка залучить мешканців та владу до вирішення нагальних проблем громади.

Проведення даного заходу стало можливим завдяки підтримці Національному Демократичному Інституту (НДІ) та фінансової допомоги американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ Канади.

 

Контакти

  • Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада»
  • Інститут «Республіка»
  • [email protected]
  • +38(066)9053598
  • +38(097)9914902

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.