bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Народна українська академія отримає фінансову підтримку від випускників
13.03.2018

Нещодавно в Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія» було створено осередок Фонду Випускників України. Це – єдиний в Україні навчально-науковий комплекс безперервної гуманітарної освіти. 

Ініціативні випускники, викладачі та студенти об’єднали зусилля заради розвитку своєї Alma-mater.

Що ж означає створення осередку Фонду на базі Академії?

Перш за все, це можливість функціонування навчального закладу на принципово іншому рівні та з іншими масштабами. Команда осередку Фонду визначає пріоритетні завдання та напрямки роботи, які сприятимуть розвитку науки, освіти та матеріально-технічної бази університету. У число перших напрямків розвитку у НУА команда осередку віднесла створення бібліотечного коворкінгу та зали для занять із фізичного виховання для школярів та студентів.

Фінансування на ці напрямки буде залучатись через краудфандинг. Завдяки Фонду усі охочі можуть підтримувати університет, самостійно обирати напрямки фондування вищого навчального закладу, розширювати міжнародну співпрацю.

Олександр Бондаренко, керівник команди, ділиться враженнями від створення осередку Фонду у Народній українській академії:

«Я дуже радий створенню осередку НУА, адже тепер усі випускники, які живуть у різних містах України та закордоном зможуть допомогти НУА стати ще більш сучасним та прогресивним навчальним закладом. Підтримаймо нашу Школу та Університет!»

Збір доброчинних внесків на розвиток Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» вже розпочато. 

Контакти

  • Фонд випускників України
  • [email protected]
  • http://alumnifund.org/uk/branches/nua
  •  https://www.facebook.com/alumnifundukraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.