bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

23 лютого у Рівному відбувся вебінар на тему «Активна жінка в політичному житті»
26.02.2018

Як бути жінці активною в політиці та чому важлива гендерна рівність у демократичному суспільстві, розповів Володимир Зиль  - тренер освіти дорослих, експерт з адвокації, керівник проектів та програм, голова ГО «Центр суспільних дій Civitas».

Упродовж вебінару тренер розповів про забезпечення гендерного паритету в політичному житті, як передумови формування демократичного суспільства. Окрім того, закцентував увагу на тому, як уникнути міфів політичної сфери. Учасниці дізналися про різні форми демократичної участі у політичному житті.

Учасниці дізналися про передумови формування гендерно-збалансованої демократичної культури суспільства, форми участі в політичному середовищі, а також розвіяли міфи політичної сфери.

Під час вебінару учасниці дізнались і про те, як бути жінці активною в політиці та чому важлива гендерна рівність у демократичному суспільстві. Жінки отримали важливі знання про забезпечення гендерного паритету в політичному житті, як передумови формування демократичного суспільства. Окрім того, учасниці прослухали інформацію про те, як уникнути міфів політичної сфери. Учасниці також дізналися про різні форми демократичної участі у політичному житті.

Відеозапис вебінару розміщено в мережі Інтернет за посиланням: 
https://www.youtube.com/watch?v=i8XyTuikcwA
у вільному доступі для жінок, котрі бажають переглянути вебінар і отримати корисні знання для побудови власної політичної кар’єри.

Вебінар проходив в рамках проекту “Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської і Чернігівської областей”, який здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

  • ГО “Єдність”
  • [email protected]
  • (0362) 28-24-83
  • (093) 004-46-04
  • (097) 405-33-95
  • (066) 825-51-75
  • http://ngo-ednist.com.ua/ https://www.facebook.com/business.development.rv/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.