bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Білій Церкві відбулися святкові заходи для дітей з порушеннями слуху
25.01.2018

Усі ми різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ. Команда ГО «Фонд громади Білоцерківщини» разом з друзями-артистами і групою активістів, побували в гостях у вихованців спеціалізованих закладів стародавнього міста добра і краси - Білої Церкви.

24 січня в славному місті добра і краси, що на березі тихоплинної річки Рось  - стародавній Білій Церкві, за ініціативи ідейної Надії Карпенко та її невеличкої команди ГО «ФОНД громади Білоцерківщини» - Артема Зайцева, Олега Іванчука, відбулися святкові міні заходи для дітей з особливими потребами спеціалізованих закладів: Білоцерківському центру соціальної реабілітації змішаного типу для діток з інвалідністю - «ШАНС» та Спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат для дітей із порушенням слуху.

День був мега насиченим, на кожному міні-концерті співали, танцювали, запалювали зіркові гості: продюсер, композитор, аранжувальник - Олексій Сагаловський,  ліричний співак, що здебільшого гастролює Європою, а зараз в Україні і приєднався до нас - Роман Ващук, авторка та композитор, модель, артистка -  «GUGA Entertainment Industry» - Alina Palii, відважна мама, вокаліста зі світлим серцем (бо також ініціює ряд благодійних проектів), а з собою взяла десятимісячного синочка Шона - LERA TSIR, співачка, авторка власних пісень, переможниця вокального конкурсу Голос столиці, президент іменного благодійного балу (дівчина з перчинкою) - Єва Миргородська, радіоведуча, переможниця «Голос Діти-3» - Еліна Іващенко, білоцерківські таланти -  переможниця «Голос - Діти» та Всеукраїнського  дитячому фесту - «Чорноморські ігри» - Веронічка Морська, призерка міжнародного конкурсу - «Слов‘янський базар - 2016», «Чорноморські ігри», фіналістка «Голос діти - 4» - Катя Манузіна, тандем сестричок - акторка і телеведуча дитячої програми «Школа Мері Попінс» на Першому національному - Катруся Баліцька & Ліза Баліцька, обдарований юний виконавець - Іван Кропивницький, аніматорка в казковому образі від святкової агенції «Смайл» - Міні Маус, а на завершення - SURPRISE -  веселе, неймовірно казкове шоу з величезною кількістю мильних бульбашок від чарівника - Максим Букін SHOW.

Творити  добрі справи у колі однодумців - приємно і легко водночас, команда виклалася наповну, лишивши часточку свого тепла кожній дитині. Ідеолог - Надія Карпенко, сердечно дякує всім, хто прийняв участь і долучився до організації: артистам, які відгукнулися і погодилися виступити, зокрема - «VA Creative Production», «GUGA Entertainment Industry», креативній ведучій, що з розумінням ставиться до всіх моїх ідей – Вікторія Кармазін-Бурлака & Зоряна Карпенко, за допомогу з транспортом - Андрій Король, фуршет та орг. питання - Віктор Шаравара і його помічниця - Катерина Карпенко, за крутенький звук - «Griffin Sound & Light» - Олександр Морський & Олег Дембіцький, за солодкі презентики - Усама Кафа - L'KAFA GROUP, за підтримку - sister по крові та по духу -  Олеся Карпенко, Оксана Тюпа, Rotary International, дівчині, яка зателефонувала і запропонувала свою участь - Катерині Монастирецькій, за суперові, класнючі фото і відео - високопрофесійним - Роману Наумову та Андрію Копилову. За  інформаційний супровід: телекомпанії - «Глас», ресурсному центру «Гурт», «Українському Форуму Благодійників», «Асоціації Благодійників України», БЦ «Слухи», «Громадська думка», «Майдан Брок», «Radio.Net». А за теплий прийом спасибі – колективам спец закладів, педагогам, вихователям, всьому персоналу, це люди – з великими серцями, які роблять все для того, аби діти були захищеними, доглянутими і почувалися як вдома. Також дякую гостям, які приїхали підтримати та розділити з усіма радість свята - начальник відділу освіти Білоцерківськоі міської ради - Юрій Петрик та моя добра подруга ідейна - Оксана Сахарова.

Ось так, разом, об’єднавшись ми створили ланцюжок добра і влаштували святкові зустрічі для діток з інвалідністю, під час яких всі отримали гарний настрій, чудові враження і багато позитиву! А найкращим подарунком для нас було бачити щирі усмішки на обличчях діточок і це головне, враження незабутні! TO BE CONTINUED!.. Бо ж мета у нас у всіх одна - соціалізація дітей з інвалідністю, допомігши їм знайти свою мрію, повірити в себе та з ще більшою вірою, впевнено  крокувати по життю. Вважаю, що нам необхідно підтримувати один одного, а тим паче діток з інвалідністю, давати їм надію на світле майбутнє, адже вони - повноправні члени суспільства, як і всі інші, мають право на гідне життя, розвиток, навчання, спілкування, участь в соціумі. То ж давайте об'єднувати зусилля заради майбутнього наших дітей і тоді маленькі громадяни виростуть щасливими та успішними і неодмінно стануть гордістю нашої славної держави – України!

Ну і насамкінець -  змістовно наповнений вірш:

«… Ми такі, як усі, в світ прийшли до життя
Доля шанс нам дала, на ясне майбутнє
Щоб росли ми здоровенькими, на потіху татові та неньки
Мир хай з нами завжди буде, щоб зросли з нас добрі люди.
Життя на землі велике щастя, якого ти не помічав.
І пам’ятай, що ти -  людина, творець краси та добрих справ.
Повір у себе, ці слова, як гасло.
Їх кожен день у пам’яті читай.
І щоб ніколи віра та не згасла.
Ти кожен день і час свій пам’ятай!..»

Ото ж вірмо в себе і впевнено крокуймо по житті, хоч всі ми різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ!

Контакти

  • ГО “Фонд громади Білоцерківщини”
  • [email protected]
  • 063 643 9744
  • https://www.facebook.com/FondGromadyBilotserkivchiny/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.