bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський правничий диспут «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні»
24.01.2018

13 грудня 2017 року відбувся Всеукраїнський правничий диспут «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні».

ЗАЯВКА

Захід проведено у рамках Всеукраїнського тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини.

Організаторами Всеукраїнського правничого диспуту є Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів та молодих вчених спільно з кафедрою цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ДЮІ МВС України, кафедра цивільного та господарського права юридичного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Розвиток освіти та науки безпосередньо пов’язаний з активною формою спілкування та обговорення наукових та освітянських проектів у рамках конференцій, семінарів та диспутів.

Всеукраїнський правничий диспут об’єднав вітчизняних та іноземних вчених в єдиному прагненні обговорити проблеми та перспективи  захисту демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні.

У роботі правничого диспуту взяли участь представники Апарату Верховної Ради України, Донецького юридичного інституту МВС України, Національної академії внутрішніх справ України, Національного університету «Одеська юридична академія», Криворізького державного комерційно-економічний технікум, Вищої менеджерської школи у Легниці, Вінницького міського суду Вінницької області, Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ, Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Харківського національного педагогічного університету ім. Г. Сковороди, Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Чернігівського національного технологічного університету, Криворізького педагогічного університету, Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, Навчально-наукового інституту міжнародних відносин і соціальних наук, Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та ін.

На адресу Оргкомітету диспуту надійшло понад 100 тез наукових доповідей. Робота правничого диспуту здійснювалася у формі пленарного засідання та засідання наукових секцій, які пройшли на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням як молодих вчених, так і студентської молоді.

Обрана тематика Всеукраїнського правничого диспуту «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні» послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики.

У зв’язку з актуальністю піднятих питань за результатами конференції сформовано збірник матеріалів тез та доповідей учасників диспуту.

По завершенню його учасники висловили вдячність за проведений на високому рівні науково-правничий захід його організаторам, а саме: Герасименку Олександру Олександровичу - Президентові Інституту політико-правових та релігійних досліджень, Піддубній Дарї Сергіївні – завідувачу кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ДЮІ МВС України, кандидату юридичних наук.

Партнерами заходу виступили: Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України; «K-project center»; Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення.

Контакти

  • https://www.facebook.com/institute2015/
  • Інститут політико-правових та релігійних досліджень
  • [email protected]
  • Україна
  •  03150
  • м. Київ
  • вул. Велика Васильківська
  •  57/3

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.