bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся тренінг «Жінка і бізнес: від самозайнятості до власної справи» (Рівне)
20.11.2017

16 листопада у Рівному відбувся тренінг - «Жінка і бізнес: від самозайнятості до власної справи» у рамках проекту «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей», організатором виступила Громадська організація «Рівненська федерація малого та середнього бізнесу «Єдність».

Тренінг зібрав активних жінок, що прагнуть розвиватися та реалізувати власну справу. Тренером виступив Володимир Новацький, який не лише поділився знаннями та рекомендаціями щодо започаткування власної справи, а й запропонував виконати завдання в групах.

Перш, ніж почати свій бізнес, жінці потрібно визначитися із власними вподобаннями та заняттями, що дають їй енергію, а пізніше перетворити улюблене заняття в бізнес, - переконаний Володимир Новацький.

Під час тренінгу «Жінка і бізнес: від самозайнятості до власної справи» учасниці проекту визначили свої сильні сторони, розробили бізнес-план та отримали практичні навички, що допоможуть відкрити свою власну справу у майбутньому.

Контакти: ГО «Єдність» e-mail: [email protected]

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Медіа-партнери проекту: інформаційний портал krapka.rv.ua та інформаційно-розважальний портал charivne.info

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.