bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрила свої двері «Молодіжна платформа ініціатив NovoСхід
25.09.2017

Новогродівська молодь стала на один крок ближче до свого вдосконалення та самореалізації, адже в нашому місті 16 вересня, за адресою вул. Молодіжна будинок. 5, урочисто відкрила свої двері «Молодіжна платформа ініціатив NovoСхід.

Своїм приїздом порадували представники Фонду Фрідріха Наумана в Україні Оксана Ступак, Максим Колесников, Вікторія Гринько, на чолі з Ін. Вольвгангом ЙОНом – старшим консультантом FNF.

 Начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна урочисто привітала жителів та гостей міста Новогродівка з успішним відкриттям центру.

Право перерізати стрічку надали Новогродовскому міському голові Людмилі Білецької, керівнику ГО «Молодіжна платформа NovoСхід» Вікторії Ємець та Др. Вольвгангу ЙОНу.

Представники міської влади, молодіжної платформи і почесні гості провели прес-конференцію, на якій поділилися своїми ідеями подальшого розвитку і підтримки ініціативної молоді та відповіли на всі запитання присутніх.

Особливу увагу було приділено діяльності «Молодіжної платформи ініціатив NovoСхід», яка включає в себе :

- Інформування молоді про існуючі програми навчання за кордоном та гранти, удосконалення систем підтримки молодіжного бізнесу

- Розробка мотивуючих програм для «пасивної молоді» та їх

адаптація до умов сучасних реалій.

-Активізація діяльності населення та об’єднання їх зусиль у реалізації різноманітних проектів.

-Організація заходів та свят відповідають європейським стандартам.

ГО «Молодіжна платформа NovoСхід» була заснована і зареєстрована 27 лютого 2017 року. За короткий час роботи нею були налагоджені зовнішні зв’язки з іншими ГО та фондами по всій області і Україні, такі як “Інша Освіта”(Київ ), “Молодь Сходу України”(Слов’янськ), “ZАходи”(Маріуполь), “Теплиця”( Слов’янськ) , “Вільна Хата”(Краматорськ) “Халва хаб” (Дружківка) “Free UA”( Краматорськ) “Street Workout Mirnograd”(Мирноград) «Полтавська громада разом»(Полтава) Рух «Сильні Громади», «Представництво Фонду Фрідріха Наумана в Україні», «Unicef», «Червоний хрест», «Міжнародна організація з міграції (МОМ) . Перебували у складі організаторів регіонального та всеукраїнського проекту «Студентська Республіка» де збираються кращі студенти регіону або країни. Провели такі заходи «Масляна», Фестиваль «На Хвилях Весни», «Євро-дискотека», «Водна битва», «Водна Битва 2»,»Пінна Вечірка» «85-річчя Донецької області». Команда організації пройшла більше 30 тренінгів на різні теми, спрямовані на поліпшення якості громадян України.

 

Контакти

  • +380953646555

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.