bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочато формування комісії, що обиратиме директора КП «Київреклама»
28.08.2017

Антикорупційна рада приймає документи від представників громадськості до складу конкурсної комісії. 

До Антикорупційної ради надійшов лист від Управління з питань реклами КМДА із проханням надати двох погоджених представників громадськості для участі в роботі конкурсної комісії. Дана комісія створюється для проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду директора КП «Київреклама».

Відповідно до Положення про конкурсний відбір кандидатур (http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4848/doc/1471019764.html) до складу комісії можуть увійти два представника громадськості, погоджені Антикорупційною радою.

Документи від громадських організацій приймаються до 14:00 5 вересня 2017 року.

Вимоги до кандидата від громадської організації:

- бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості;

- суспільний авторитет;

- досвід в антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Для участі у комісії представники громадських організацій мають надати наступні документи:

1. Лист від організації, яка делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист необхідно оформити на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки.

2. Коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції, або про досвід представника/представників в сфері протидії корупції. Обсягом до 1 сторінки формату А4.

3. Заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

4. Резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected]

Прохання до представників громадських організацій перед співбесідою ознайомитись із текстом Положення про конкурсний відбір - http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4848/doc/1471019764.html

Довідка: КП «Київреклама» – комунальне підприємство, що знаходиться у підпорядкуванні Управління з питань реклами КМДА, та займається координацією заходів щодо впорядкування рекламної діяльності, укладанням договорів з розповсюджувачами зовнішньої реклами на право тимчасового користування місцями для розміщення засобів зовнішньої реклами та організацією монтажу (демонтажу) самовільно встановлених рекламних засобів. Детальніше - http://www.kievreklama.kiev.ua/pro-nas/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.