bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Білій Церкві відбулися святкові міні івенти для дітей зі спеціалізованих закладів
26.07.2017

У вівторок, 25 липня у місті добра і краси - стародавній Білій Церкві, за ініціативи активу ГО «Фонд громади Білоцерківщини: Надії Карпенко, Артема Зайцева, Олега Іванчука, відбувся міні, проте подвійний святковий івент для діточок, що потребують уваги, тепла та простого щирого слова. Святкові зустрічі відбулися в двох місцях: Білоцерківському дитячому будинку-інтернат для дітей з особливими потребами та центрі соціальної реабілітації «Злагода».

Програма була цікавою, на кожному міні-концерті запалювали на сцені (а то й просто на подвір’ї), співали пісень, танцювали, даруючи дітям свято, зіркові гості: талановитий хореограф і співак, переможець проекту «Танці з зірками» - Сергій Костецький, продюсер, композитор, аранжувальник - Олексій Сагаловський, юні дарування, лауреат міжнародних і всеукраїнських фестів, акторка, телеведуча дитячої програми «Школа Мері Попінс» на Першому національному - Катруся Баліцька та її не менш обдарована сестричка - Ліза Баліцька, золотоволоса красунечка, фіналістка проекту «Голос Діти» із команди Потапа - Настуня Багінська, вели захід - незрівняні ведучі - Вікторія Кармазін-Бурлака та Дар’я Білашенко.

Мета заходу - соціалізація дітей з особливими потребами, адже вони - повноцінні члени суспільства і заслуговують на однаково дружній світ. Приємно робити добрі справи у колі однодумців, адже всі виклалися на повну, залишивши часточку своїх сердець кожній дитині, які так потребують уваги, любові та піклування. Ото ж ми, організатори - ГО «Фонд громади Білоцерківщини щиро-щиро дякуємо всім, хто долучився до організації даного заходу: талановитим друзям-артистам, креативним ведучим, однодумцям і просто гарним людям: Віктору Шараварі, Руслану Соловйову, Олесі Карпенко, Руслану Корлиханову, Ользі Бабій, фотографу - Андрію Корпилову, а також інформаційним друзям: портал суспільно активних громадян «ГУРТ», «Український форум благодійників», БЦ Слухи, «Громадська думка» - Валентині Храбуст, «Майдан Брок» - Богдану Яременко, радіостанції «Radio.Net» - Наталії Вересневій, ну і звичайно ж найпопулярнішій всесвітній мережі - «Facebook».

Ось так, разом, об’єднавшись ми створили ланцюжок добра і влаштували святкові зустрічі для діток з особливими потребами, під час яких, не лише діти, а й дорослі, отримали гарний настрій, чудові враження і багато позитиву, а найкращим подарунком для нас було бачити щирі усмішки на обличчях діточок, а це головне, враження незабутні! TO BE CONTINUED!..

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.