bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартує всеукраїнський відеопроект «Донбасе, я люблю тебе!/Криме, я люблю тебе!»
05.07.2017

Всеукраїнській відеопроект «Донбасе, я люблю тебе!/Криме, я люблю тебе!», який стартував на початку липня, шукає своїх героїв.  

Мета нового проекту – показати через теплі враження та спогади людей місце цих двох регіонів в житті  звичайних українців. Як тих, хто народився там, так і тих, хто хоч раз мав нагоду побувати  в цих куточках нашої країни.  На основі  реальних історій буде знято серію відеороликів, які будуть поширені серед онлайн-спільноти та демонструватимуться на окремих українських ТБ-каналах. 

Тож якщо ви бажаєте поділитися своїми особистими спогадами, пов’язаними з Донбасом чи Кримом, якщо прагнете підтримати тих, хто лишився там,  - долучайтеся до проекту та станьте героєм однієї з відеоісторій серії “Донбасе, я люблю тебе!/Криме, я люблю тебе!”.

Для цього відправте інформацію про себе та про те, що ви хотіли розказати, на  поштову скриньку [email protected]. Тих, чиї історії будуть відібрані, ми запросимо до Києва  -  поділитися своїми спогадами на знімальному майданчику у форматі коротких, 2-3 хв, монологів або невеличких інтерв’ю.

Важливо: цей проект ніяк не пов’язан з політикою та не має на меті підтримку будь-якої точки зору. Жодного питання, де живуть ваші родичи або друзі, якщо ви не готові про це говорити, та ніяких особистих тем підійматись не буде. 

http://www.radnyk.org/shukayemo-heroyiv-vseukrayins697koho-videoproektu.html?lang=uk

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.