bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві пройшла виставка «Психіатрія: індустрія смерті»
30.06.2017

25 червня 2017 в Києві завершила свою роботу всесвітньо відома виставка «Психіатрія: індустрія смерті». Виставка відображає всю палітру порушень прав людини в психіатрії, підкріплюючи це оцінкою професіоналів-медиків, експертів юриспруденції і права, академіків і самих жертв психіатричної жорстокості.

За 19 днів виставку протяжністю 56 метрів, що складається з 14 самостійних стендів, кожен з яких розкриває окремий аспект проблеми, відвідало 29 660 осіб. Серед них були лікарі, юристи, журналісти, працівники соціальних служб, студенти-медики, представники релігійних громад, правозахисники і представники інших соціальних груп. Фахівцям і професіоналам в названих областях було вручено понад 350 дисків з документальними фільмами, що викривають психіатричні махінації в міжнародному масштабі, і було роздано близько 8 000 одиниць друкованих матеріалів з фактами злочинів психіатрів.

За час роботи виставки «Психіатрія: індустрія смерті» Громадянською комісією з прав людини України (ГКПЧ) отримано 3 261 відгук про виставку. Вашій увазі кілька характерних витягів з них:

«Психіатрія - найбільше шахрайство за всю історію людства. Психіатрія - один великий експеримент, який неможливо провести ніяким іншим способом, окрім як на живих людях. Чи має хтось на це право? Моя відповідь ні! Дуже корисна виставка для залучення суспільної уваги до цього питання », - Лариса Д., лікар.

«Велике дякую за виставку. Я медпрацівник, і дещо про це знаю не з чуток. Це страшні речі! Чи можна цей жах перемогти якось, от в чому питання? У мене немає відповіді … »- Фельдшер швидкої допомоги, Людмила.

«Згодна з тим, що психіатрія глобально перетворюється в бізнес і провокує геноцид. Я підтримую вашу ідеологію. Добре, що про це стали говорити. Дякую! »- Юлія, практичний психолог.

«Я, побачивши цю виставку, передумала вчитися на психолога. Шокуюче - люди, які повинні бути оточені особливою турботою і увагою, оточені душевнохворими монстрами! »- Абітурієнт Олексій.

За три тижні волонтерами ГКПЧ України було роздано понад 300 тисяч листівок. Про виставку вийшов телевізійний репортаж, який показує всю шокуючу правду про психіатрію. Велика кількість публікацій і активне обговорення теми в мережі інтернет і соціальних мережах супроводжували і висвітлювали роботу виставки.

Під час виставки зі скаргами з Києва та Київської області в ГКПЧ України звернулося понад 30 осіб. Повідомлення про недобровільну госпитализацію, побояї, заколювання препаратами і примусове лікування - залишаються головними причинами звернень постраждалих. Громадяни отримали точні консультації від співробітників Громадянської комісії з прав людини і, завдяки цій допомозі, вже сьогодні деякі з них відстоюють свої права в судах Києва та України.

Громадянська комісія з прав людини продовжує звертати увагу громадськості на факти зловживань в сфері душевного здоров’я, які навмисно замовчуються. Громадяни мають право знати, яку небезпеку таїть у собі психіатричне втручання в їхнє життя. Вся робота Громадянської комісії відбувається виключно за рахунок підтримки громадськості. Ми існуємо, завдяки волонтерській допомоги та внескам небайдужих громадян. Попереду ще багато роботи і те, наскільки успішною вона буде, залежить від кожного з нас. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.