bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЦеГрін ініціює створення креативного простору
04.05.2017

Креативний простір в стінах установи Львівської облдержадміністрації та обласної ради пропонує створити голова правління Центру Громадянських Ініціатив Віталій Загайний. Цю ідею він озвучив на заході «Форум співпраці та партнерства».

Віталій Загайний пояснив, що створений креативний простір дасть можливість покращити діалог між посадовцями – керівниками департаментів, профільних управлінь - та представниками громадських організацій, активістами, збиратися і продукувати нові ідеї, проводити тематичні зустрічі, мозгові штурми, креативити. На жаль, цього важко досягти в кабінетах чиновниках, що затиснені у безліч формальностей, адже креатив жодних рамок не терпить.

«Ми можемо збільшувати кількість нарад, але це нічого не дасть, якщо ми не змінимо формат спілкування», - наголошує керівник ЦеГрін. Віталій Загайний також нагадав, що такі простори створюють великі компанії, креативні середовища і таким чином стимулюють творчу атмосферу на роботі. Окрім цього, сучасність демонструє, що справді інноваційні речі виникають на стику різних сфер діяльності. Зрештою, креативність – це компетенція, яка входить у трійку найважливіших до 2020 року. 

Також, креативний простір у стінах органу владу є зручним для службовців, адже їм не доведеться їздити по офісах громадських організацій, що не завжди мають комфортні приміщення.

«Форум співпраці та партнерства» організований з метоюстворити платформу для комунікації та діалогу між органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади,неурядовим, громадськими організаціями, міжнародними організаціями, фондами та донорами.

Контакти

  • cehrin.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.