bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІІ Всеукраїнський конкурс аграрний проектів AgroChallenge
03.04.2017

31 березня 2017 р. в Києві на базі НТУУ КПІ пройшов ІІІ Всеукраїнський конскурс аграрний проектів під егідою Фундації AgroChallenge. У конкурсі прийняли участь 86 проектних заявок з усієї України.

Експерта комісія відібрала для представлення потенційним інвесторам 7 проектів.

Ігор Лисицький – Президент UCC та генеральний директор AgroChallenge прокоментував результати:

«На цей раз ми змінили формат  заходу і відійшли від поняття «конкурс» як такого, тому що проекти належать до різних сегментів аграрного ринку, і, отже, порівнювати їх між собою не представляється можливим – від технологічно інноваційного старт-апу чи БПЛА до працюючого бізнесу, що вимагає вкладень інвестицій для запуску нової технологічної лінії. Тому починаючи з 15 березня по різних напрямах працювали експертні комісії, до складу яких увійшли вчені НТУУ КПІ, експерти від агрохолдингів і аграрних консалтингових компаній. Проекти пройшли технологічну і бізнес-експертизу.
Наступний етап роботи з відібраними проектами – залучення інвестицій. Для цього для кожного сегмента буде проведений демонстраційний день, на якому команда представить свій проект профільним інвесторам, отримає коментарі і консультації з розвитку бізнесу від експертів ринку. Найближчий захід Фундація AgroChallenge проведе за проектами технологічних теплиць і тепличних господарств».

Фундація AgroChallenge продовжує прийом заявок на конкурс, єкспертизу та пошук інвестицій для аграних проектів. 

Контакти

  • Невмержицький Ярослав
  • 067 156 55 88

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.