bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цифрові комунікації - в допомогу громадським організаціям
31.01.2017

27 січня 2017 року відбулася І Всеукраїнська конференція «Цифрові комунікації в глобальному просторі», присвячена PR та SMM роботі громадських організацій, а також старту масового онлайн-курсу «Цифрові комунікації у глобальному просторі». Безкоштовний онлайн-курс створено та впроваджено командою Prometheus.

Під час конференції, що була організована Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Prometheus, своїм досвідом зовнішніх комунікацій поділилися представники провідних українських громадських організацій: фонду «Таблеточки», Повернися живим, КримSOS, Захист Патріотів та Prometheus.

Зокрема, Ірина Литовченко, співзасновник фонду «Таблеточки» розповіла, як за допомогою цифрових комунікацій знайти свою аудиторію та донести до неї важливу інформацію; PR-координатор ГО «Повернися живим» Віра Прохира привернула увагу до актуальних тенденцій у медіа у 2017 році.

 

Надзвичайно змістовну доповідь про те, як громадська організація може допомагати у кризових ситуаціях суспільству зробила спеціаліст зі зв’язків з громадськістю ГО «КримSOS» Анастасія Медвідь. Координатор по роботі з медіа ГО «Захист Патріотів» Маргарита Долгая поділилася секретами офлайн-та онлайн комунікацій та медичного просвітництва.

Співзасновник платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» Іван Примаченко поділився практикою інформування про свій проект 2 мільйонів людей за 2 роки без бюджету та зв’язків.

Особливу увагу на конференції було приділено новому безкоштовному онлайн-курсу «Цифрові комунікації в глобальному просторі». Курс було розроблено для недержавних та волонтерських організацій, всіх, хто прагне підвищити свою цифрову культуру, опанувати інструментарій соціальних мереж, навчитись створювати власні веб-ресурси, уникати кіберзагроз.

Про це докладно розповіла автор ідеї та організатор онлайн-курсу, кандидат наук із соціальних комунікацій Радміла Сегол

Онлайн-курс буде доступний для безкоштовного вивчення з 28 лютого 2017 року на платформі Prometheus за посиланням.

Відеозапис конференції доступний за посиланням

Онлайн-курс «Цифрові комунікації в глобальному просторі» створено в межах грантової програми «Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.