bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

НМРУ набула статус члена Європейського Молодіжного Форуму
20.11.2016

17-19 листопада 2016 р. у Варні відбувалося засідання Генеральної Асамблеї Європейського Молодіжного Форуму. Національна Молодіжна Рада України була підтримана конституційною більшістю голосів Національних Молодіжних Рад Європи та Міжнародних Неурядових Молодіжних Організацій! Комісія з питань члеснтва та Рада Європейського Молодіжного Форуму надали позитивну рекомендацію, враховуючи, що НМРУ відповідає усім стандартам європейського молодіжного співтовариства.

Громадська Спілка «Національна Молодіжна Рада України» є платформою молодіжних організацій, керівний склад яких є молоді люди! Платформу було офіційно створено молодіжними організаціями, щоб посилити та розвивати молодіжну політику в Україні. Керівництво платформ складається виключно з молодих людей!  Молодіжна платформа – вільна від політичного впливу. Членами ГС «Національна Молодіжна Рада України» є провідні молодіжні організації України. НМРУ є партнером Міністерства молоді та спорту України в питанні розробки та реалізації ефективної молодіжної політики та залучення молоді до процесу прийняття рішень.

Європейський молодіжний форум (ЄМФ) –платформа, яка об’єднує 103 молодіжних організацій Європи з числа Національних молодіжних рад та міжнародних неурядових молодіжних організацій. Більше про діяльність ЄМФ можна дізнатись на офіційному сайті : http://www.youthforum.org/. ЄМФ є головним партнером Європейської Ради, Європейської Коміссії, Ради Європи та формує більшість складу молодіжної дорадчої ради Ради Європи, унікальний механізм співпраці молодіжних лідерів європи та Міністрів молоді країн Європи. (Advisory Council on Youth CoE)

В засіданні в якості гостей від ГС «Національна молодіжна рада України», взяли участь голова Національної Молодіжної Ради України – Андрій Колобов та Генеральний Секретар – Яна Конотопенко.

В ході зустрічі делегати генеральної асамблеї розглядають стратегію розвитку молодіжної політики Європейського Союзу, Україна відтепер може вносити та впливати на загальноєвропейські політики для молоді!

Запрошуємо долучатись до роботи НМРУ чи задля посилення молодіжного руху в Україні на національному, регіональному, локальному, а тепер і європейському рівнях!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.