bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся мультизахід про стереотипи у рамках проекту «Українотипи»
24.10.2016

У Києві відбувся фінальний захід, присвячений стереотипам. Івент був спрямований на активізацію громадськості, привернення уваги до теми стереотипів про Україну та українців, створення резонансу.

Інструментами були обрані дві потужні методики, які стали популярними у багатьох країнах світу, – написання креативних текстів Lousje і форум-театр. Воркшопи по цим двом форматам роботи у контексті проблеми стереотипізації України та українців були проведені для учасників заходу.

Протягом першого дня у приміщенні KMArt Space відбулася презентація проекту та коротка лекція про те, що таке стереотипи та як вони з`являються, брейнштормінг щодо існуючих стереотипів про Україну та українську націю, а також проблем, що з`являються як наслідки стереотипізації. Після цього учасники генерували креативні слогани за методикою Lousje, пов’язані зі стереотипами - goo.gl/dWug0S.

На другий день заходу у Port Creative Hub «королем балу» був форум-театр. Учасники по командах розроблювали сценарії та показували сценки, в яких була яскраво висвітлена проблема стереотипізації країни чи нації.

Також у гості завітали представники США, Австралії та Туреччини. У дружньому колі ми обговорювали те, які стереотипи існують про Україну та українців у представників різних держав.

Наостанок U-Report Ukraine прийшов до нас із подарунками та презентацією свого молодіжного проекту – безкоштовних соціологічних опитувань.

Захід був проведений у рамках проекту «УКРАЇНОТИПИ» від програми «Студії живої історії» організації “Інша освіта” у партнерстві зі Спілкою MitOst e.V. за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду Роберта Боша.

Подивитися фотозвіт можна тут –> goo.gl/jgGXhT, goo.gl/TE8vDH.

Контакти

  • Наталія Бурило
  • 0634200560

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.