bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь та ГО йдуть назустріч сталому розвитку: три дні інтенсивного навчання
28.09.2016

А ви вірите в Україну, в якій електроенергія існує від сонця і вітру, замість атомних і вугільних станцій, в якій кожна родина економно споживає ресурси, а найголовніше - кожна людина на ділі - активіст чи активістка, які змінюють Україну та світ на краще? Екоцентр і ДВ НЕЦУ вірять і тому 23-25 вересня 2016 року в Києві провели тренінг для 25 натхненних і молодих мешканців нашої планети Земля - «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку».

Тренінг об’єднав 25 учасників із Івано-Франківської, Одеської, Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Протягом трьох днів молодь із різних куточків України дізнавалася більше про те, як боротися зі зміною клімату в своїх громадах, про громадське лобіювання, інструменти для побудови медіа-кампаній та адвокасі-кампаній, вчилася надихати дорослих змінювати моделі поведінки на більш сталі і залучати громаду до своєї діяльності, а також дізналася таємниці успішного управління та планування заходів у неприбуткових проектах та мали можливість пройти орієнтування на місцевості з елементами еко-квесту.

Трішки секретних рекомендацій від тренерів:

  1. Прочитайте книгу Ендрю Бойда та Дейва Освальда Мітчела “Beautiful Trouble: Посібник із креактивного активізму”. Він вас не тільки надихне на креативні та дієві акції, а й підкаже як досягати цілей кампанії.

  2. Залучайте громаду до своєї діяльності як завдяки онлайн, так і оффлайн інструментам. Але пам’ятайте оффлайн - це більш ефективно. Виходьте на вулицю! Говоріть із громадою та надихайте їх на зміни!

  3. Прочитайте книгу Тома де Марко “Deadline: роман про управління проектом”.

  4. Використовуйте Mind-Map для планування проектів.

  5. Чітко визначте свою цільову аудиторію і працюйте з нею і на неї. Як Ви не хотіли б, але ваша цільова аудиторія - це не всі! Фокусуйтеся!

Якщо хочете дізнатися більше про секрети сталого розвитку громади, познайомитися з молоддю з різних куточків України, стати екоактивістами та ділитися своїми успішними кейсами, приєднуйтеся до нашої комунікаційної платформи на фейсбуці.

Тренінг організовано в рамках проекту «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку!», який фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини та реалізуються у партнерстві організацій громадянського суспільства на території України, Білорусі та Росії за підтримки німецької громадської організації «DRA e.V.». В Україні проект реалізується у співпраці громадських організацій та рухів Екоцентр, Дніпропетровське відділення НЕЦУ, Екоклуб Рівне та Українська молодіжна кліматична асоціація.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.