bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві протягом тижня надаватимуть безоплатну правову допомогу
09.08.2016

В рамках тижня права з нагоди відзначення 25-ї річниці проголошення незалежності України, організаторами якого виступають Координаційна рада молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у місті Києві, Інститут політико–правових та релігійних досліджень, з 15 по 19 серпня 2016 року заплановано проведення правоосвітніх заходів та надання професійної безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини.

Надання професійної безоплатної правової допомоги здійснюватиметься юристами Юридичної компанії «АЮР Консалтинг» та також молодими правниками організоторів заходу, за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 16-22, оф. 1203/2,

Початок: 15 серпня 2016 року о 10.00 годині.

Запис на консультацію за тел.050-352-96-56, 067-538-97-98або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected] вказавши у темі «Тиждень права до Дня незалежності України»

В рамках проведення правоосвітніх заходів студентам буде надано можливість відвідати органи державної влади та ознайомитись із їхньою діяльністю.

Реєстрація на правоосвітні заходи: е-mail: [email protected]

Координатор заходу:

Голова Координаційної ради молодих юристів м. Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби м. Києва Головного територіального управління юстиції у м. Києві.

Контакти

  • Герасименко Олександр Олександрович
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.