bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Краматорську обговорили створення комфортного міського простору для ВПО з інвалідністю
01.08.2016

29 липня 2016 р. представники ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» провели медіа-клуб «Як створити комфортний міський простір для ВПО з інвалідністю?». В заході прийняли участь громадські активісти, журналісти, представники міської влади, внутрішньо переміщенні особи з обмеженими можливостями та мешканці Краматорська і Слов’янська.

Під час медіа-клубу учасники розглянули проблеми доступу людей з інвалідністю до соціальних об’єктів в місті Краматорськ, обговорили плани міської влади та пропозиції громадськості щодо облаштування важливих для ВПО соціальних об’єктів відповідно до потреб людей з обмеженими можливостями.

Учасники заходу домовились про розробку протягом місяця списку соціальних об’єктів для ВПО з інвалідністю, які потребують негайного ремонту та облаштування. Після цього ці об’єкти будуть першочергово облаштовуватись силами міських соціальних служб та волонтерів міста”, - наголосив голова ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” Сергій Коваленко.

Громадська кампанія “Ми всі рівні” виконується ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Контакти

  • Коваленко Сергій Олександрович
  • [email protected]
  • +38 (093) 507 76 95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.