bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створено Жіночу Консультативну Раду Дарницького району м. Києва
27.05.2016

26 травня 2016 року за ініціативи соціального проекту «Жінка - лідерка місцевої громади» створено Жіночу Консультативну Раду Дарницького району м. Києва.

26 травня 2016 року назва проекту «Жінка – лідерка місцевої громади» перестала бути власне проектною назвою, а стала унікальним явищем.

Так, соціальний проект «Жінка – лідерка місцевої громади», що реалізується ГО «Інформаційно-тренінговий центр громадських ініціатив» за підтримки МБФ «Український Жіночий Фонд», об’єднав активних жінок в Жіночу Консультативну Раду Дарницького району (ЖКР) – незалежний орган громадської ініціативи, покликаний підвищити вплив активних жінок на формування місцевої політики і контроль влади щодо виконання прийнятих рішень.

До складу ЖКР увійшли 25 жінок, які є представницями недержавних громадянських інституцій, що активно працюють на території Дарницького району та жінки – дарничанки з активною громадською позицією (в тому числі з числа ВПО, які проживають в цьому районі).

Головою ЖКР обрано Туркеню Інну, заступницями – Сидорову Ірину та Тарасенко Валентину, секретарем ЖКР стала Міхно Ірина.

На старті новообрані члени ЖКР основними завданнями в своїй роботі вбачають підвищення ролі жінок у суспільстві та залучення до участі у громадському житті як в Дарницькому районі міста Києва, так і столиці в цілому, забезпечення врахування громадської думки під час формування місцевого порядку денного, контроль виконання владою прийнятих рішень, розробку і реалізацію програм, проектів і окремих заходів, направлених на розвиток місцевої громади Дарницького району та міста Києва і покращення життя громадян. Як буде далі – покаже життя і час.

Наступне засідання заплановано на 16 червня 2016 року, на якому планується затвердити Положення про Жіночу Консультативну Раду Дарницького району міста Києва та погодити план роботи ЖКР на друге півріччя 2016 року.

Проект «Жінка – лідерка місцевої громади» довів на практиці, що жінки готові брати долю своєї країни у власні руки, не колись, а сьогодні єднатися для вирішення гострих соціальних проблем, об’єднуватися для досягнення спільного результату. Більше того, жінки готові не просто вказувати владі на її помилки, а здатні пропонувати альтернативні рішення і братися за їх виконання. Саме тому, Жіноча Консультативна Рада Дарницького району міста Києва є відкритою та запрошує долучатися до роботи ЖКР соціально-активних жінок (більше інформації про роботу ЖКР – на сторінці проекту «Жінка – лідерка місцевої громади» у соціальній мережі ФБ).

А команда проекту щиро бажає ЖКР з честю і гідністю працювати на благо суспільства, крок за кроком робити наше життя кращим!

Контакти

  • Соціальний проект «Жінка – лідерка місцевої громади»
  • +380979227252

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.