bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукаємо історії шахтарських родин на Донеччині та Львівщині
26.05.2016

Якщо Ви або Ваші рідні маєте стосунок до шахтарської праці, запрошуємо поділитись ними в межах громадського проекту зі збору життєвих історій шахтарів «Шахтарські історії зі сходу та заходу України».

Збір життєвих історій гірників дасть змогу заглибитись у їхнє середовище, зрозуміти культурні особливості шахтарських громад, познайомитися з історією шахтарської праці в Україні, з життям працівників однієї з найстаріших промислових галузей, дізнатись про солідарність шахтарського руху.

Протягом червня та липня цього року волонтери проекту відвідають шахтарські громади Донеччини та Львівщини для запису життєвих історій. Ми попередньо узгодимо зручний час та місце зустрічі.

Ми ставимо за мету дослідити ідентичність гірників та вплив середовища на життя у шахтарських містах, містечках та селищах; хочемо зафіксувати історію українських шахтарських родин, а також створити можливості для діалогу всередині промислових шахтарських громад України та між ними щодо майбутнього цих громад.

У підсумку реалізації проекту буде створено онлайнову галерею життєвих історій гірників, а також документальну стрічку на основі кількох історій.

Якщо Вас зацікавила участь у програмі і Вам є чим поділитись, просимо вас заповнити онлайнову заявку або сконтактувати з організаторами. Подалі ми зв’яжемось з Вами для уточнення місця та часу зустрічі.

Ми будемо вдячні за поширення інформації, а також якщо Ви порадите, до кого ще можна звернутись для запису шахтарських історій.

Більше про проект http://bit.ly/1TpzSHm.

Проект упроваджується спільно МГО “Основи свободи” та ГО “Наше майбутнє” в межах програми “Україна активна: загоєння минулого” у партнерстві з Незалежною профспілкою гірників України за підтримкою Посольства Швейцарії в Україні та Фундації “Айрен Прествіч Траст” (Велика Британія).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.