bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся тренінг-семінар «Ми різні, але ми рівні!» (Жидачів, Львівська область)
13.05.2016

11-12 травня 2016 року у  м. Жидачів Львівської області (вул. Шевченка 1, міський будинок культури) Львівська міська громадська організація «Дівочий клуб «ЮНКА» провела дводенний тренінг-семінар «Ми різні, але ми рівні!».

Тренінг відбувся за інтерактивною методикою у формі інноваційних навчань форум-театру. 

У тренінгу взяли участь 26 старших школярів та учнів СШ № 2 та гімназії м. Жидачів, які дізналися про одну з головних причин набрутальніших порушень прав людини у світі та про те, як її подолати. Цей захід відбувся в рамках андидискримінаційної кампанії “Дискримінації - ні”. Метою проекту “Дискримінація обмежує. Протидій”, що здійснюється ЛГМО “Дівочий клуб “Юнка” є підвищення обізнаності населення у Львівській області про дискримінацію, її прояви та шляхи протидії. 

Старші школяри та гімназисти районного центру Львівської області отримали нові знання, познайомилися з інтерактивною методикою навчання та дістали масу позитивних емоцій. Молоді активісти міста Жидачів не лише зрозуміли, що таке статева, расова, релігійна та інша дискримінація, але й отримали навики того, як її бачити в реальному житті через аналіз конкретних випадків. Окрім того завдяки інноваційному навченню вони навчилися боротися з дискримінацією мовою театру.

Наслідком навчань стала постановка трьох андидискримінаційних міні-вистав. Як розповідали самі учасники та учасниці, слово “дискримінація” не було для них незнайомим, але лише на цьому тренінгу вони зрозуміли його сутність та навчилися бачити це ганебне явище. А найголовніше - молоді люди ознайомилися з обовязком держави долати дискримінацію.

Контакти

  • Дівочий клуб ”Юнка”
  • (067) 673 40 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.