bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Донецькій області ВПО з інвалідністю навчилися захищати свої права
03.05.2016

28 та 29 квітня 2016 р. активісти ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» організували два тренінги для внутрішньо переміщених осіб з обмеженими можливостями в Краматорську та Слов’янську на тему «Захист прав ВПО з інвалідністю та адаптація міського простору до їх потреб».

Під час заходів учасники отримали корисну інформацію щодо нормативно-правового регулювання захисту прав ВПО з інвалідністю, вивчили приклади адвокаційних кампаній на місцевому рівні, розглянули шляхи взаємодії з владою в сфері адаптації міського простору до потреб людей з інвалідністю та висловили свої пропозиції щодо адаптації міського простору на Донеччині.

Навчальні тренінги є важливим компонентом громадської кампанії “Ми всі рівні”, який допоможе надати корисні інструменти захисту свої прав для ВПО з обмеженими можливостями та залучити їх до розробки концепції адаптації міського простору до потреб людей з інвалідністю в Краматорську та Слов’янську”, - зазначив Сергій Коваленко, голова ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу”.

Нагадаємо, що ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” запрошує громадських активістів, експертів та громадян долучитись до робочої групи, яка розробляє проект Програми адаптації та захисту прав ВПО з інвалідністю в Донецькій області, щоб приєднатись до групи необхідно заповнити форму за посиланням.

Громадська кампанія “Ми всі рівні” виконується ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.