bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посібник Тамари Марценюк про міжнародне стипендійне навчання «По світу по освіту»
20.01.2016

Тамара Марценюк підготувала посібник про міжнародне стипендійне навчання написано на основі власного досвіду та її знайомих і друзів.

Перший розділ містить узагальнену і класифіковану інформацію про міжнародні освітні стипендійні програми, огляд найпопулярніших міжнародних програм, перелік джерел отримання інформації. Окрему увагу приділено тематиці навчання і дослідження у Скандинавії.

У Розділі 2 йдеться про специфічні програми - Літні школи - які надають можливість поєднувати науку і туризм.

Третій розділ стосується того, як успішно подати аплікаційні документи на міжнародну програму. Посібник стане у нагоді школярам, студентам, випускникам і загалом людям, які бажають вчитися за кордоном, зокрема на стипендійних програмах.

Погортати книжку можна тут. 

Тамара Марценюк – к. соц. н., доцентка кафедри соціології Національного університету «Києво-Могилянська академія», асоційована гендерна експертка Міжнародного центру перспективних досліджень (проект «Збільшення можливостей жінок»). Тамара Марценюк є учасницею проекту «Гендерна політика та євроінтеграція – досвід країн Вишеградської четвірки для Східного партнерства», що впроваджується Фондом жіночого підприємництва (Грузія) у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ (Україна) за фінансової підтримки Вишеградського фонду.

Детальніше про посібник: http://bit.ly/1SwcD2K

 

Контакти

  • Смачна інтернет-книгарня ”Буколики”
  • (044) 425 23 93
  • www.bookolyky.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.