bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вікенд найкращої соціальної реклами у Кінопанорамі: добірка найпозитивніших соціальних роликів
23.12.2015

Напередодні новорічних свят, 25-27 грудня, у столичному кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться Вікенд найкращої соціальної реклами. У програмі як нові ролики за 2015 рік, так і переможці найвідоміших рекламних фестивалів, присвячені боротьбі з палінням і зловживанням алкоголем, екології і охороні довкілля, безпеці на дорогах, толерантності, пропаганді здорового способу життя, боротьбі з СНІДом, протидії насильству в сім'ї і підтримці сімейних цінностей, проявам людяності і патріотизму. Зворушливі, смішні, шокуючі, сумні і неоднозначні соціальні ролики нікого не залишать байдужим і змусять замислитися про головне у житті.

Сеанси відкриватимуть виступи українських рекламних експертів, а у фойє кінотеатру буде представлена краща друкарська соціальна реклама зі всього світу. Квитки можна купити онлайн і у касі кінотеатру «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19). А доти пропонуємо Вашій увазі добірку найпозитивніших роликів за останній час.

Різдвяна історія

Історія дідуся, який запрошує усю сім'ю на Різдво, але всі відмовляються. Тоді він розсилає їм сповіщення про власну смерть. Усі збираються в будинку, де на них чекають не похорони, а святкова вечеря. Відео зібрало вже більше 43 млн. переглядів. 

Перший поцілунок

Один із кращих вірусних ролик останніх років, у якому десять пар незнайомих між собою людей попросили поцілуватися… На початку 2014 року ролик зібрав більше 50 млн переглядів тільки за перший тиждень на Youtube.

Дружба

Зворушлива історія хлопчика і пінгвіна отримала Гран-прі фестивалю «Каннські Леви» у 2015 році

Дитяче кохання

Мила соціальна реклама, яка розкриває проблема міжрасових стосунків.

Котяча терапія

Секрет позбавлення від стресу? Котики! Пухнаста кампанія отримала більше 3 млн. переглядів за перший тиждень. На відео декілька перехожих розповідають про свої неприємності і про те, чому вони відчувають стрес. Потім надівають навушники і заходять в «офіс». Голос в навушниках пропонує закрити очі, зробити глибокий вдих, розслабитися і послухати котяче муркотання. Після слів «а тепер розплющте очі» в кубі один за одним починають з'являтися котеня.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.