bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асоціація гайдів України відсвяткувала своє 20-річчя
25.11.2015

21 листопада в м.Київ відбулося святкування 20-річчя заснування в Україні гайдівського руху. Крім дівчат-скаутів з усієї країни, на святі була присутня делегація дівчат-гайдів з Білорусі, а також друзі зі скаутської організації України ПЛАСТ.

Свої привітання надіслали також дівчата-скаути з різних країн, таких як Англія, Австрія, Норвегія, Іспанія, Люксембург. 

Весело і невимушено, кілька поколінь скаутів ділилися своїми враженнями, емоціями і планами на найближче майбутнє. Гостям і новачкам було чому здивуватися. Чого тільки варта розповідь про літні скаутські табори в Англії, де можна було поспілкуватися з принцом  Чарльзом і принцесою Данії, яка і сама є членом цієї скаутської організації.

На зустрічі були озвучені плани Асоціації дівчат- гайдів на найближчі два роки. В їх основі - подальший розвиток відділень у всіх регіонах України та ще більш тісна інтеграція з європекйськими структурами гайдів, участь у заходах, що відбуваються по всій Європі.

І це дуже круто. Адже не буде помилкою сказати, що нинішній Україні як повітря потрібні громадські організації, які виховують у молоді справжні європейські цінності і погляди на світ.

Довідка про організацію:

Гайдинг - Всесвітній рух дівчат-скаутів, який було засновано в 1910 році в Англії, як альтернатива класичному скаутському руху. На сьогоднішній день Всесвітні Асоціація Дівчат-Гайдів і Дівчат-Скаутів об’єднує близько 10 млн чоловік в 145 країнах світу. Асоціація гайдів України (АГУ) має місцеві відділення у 12 містах України.

Контакти

  • Асоціація гайдів України
  • Олена Арсентьєва - комісар з PR
  • (093) 790 94 40
  • http://www.girlguiding.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.