bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр громадської активності с. Кримне – крок до розвитку громади
24.11.2015

У селі Кримне Старовижівського району триває реалізація проекту «Центр громадської активності села Кримне», що став переможцем обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив.

Конкурс проводиться Волинською обласною радою та співфінансується за рахунок коштів обласного бюджету. Метою проекту є підвищення рівня активності та розвитку сільської громади, а також забезпечення дітей та молоді корисним дозвіллям.

Завдяки діяльності за проектом на базі будинку культури села Кримне Старовижівського району створено Центр громадської активності, впроваджено на базі центру енергоефективні заходи, а саме: встановлено енергозберігаючу систему опалення.

В рамках проекту протягом 17-20 листопада 2015 року було проведено серію навчальних семінарів-тренінгів на базі новоствореного Центру громадської активності.

Навчання були проведені за тематиками «Активізація громади та організація роботи центру громадської активності»; «Мобілізація локальних ресурсів громади для вирішення питань села»; «Професійність працівників Центру громадської активності – запорука успішної діяльності», «Проведення карткування та опитування, як ефективний метод визначення проблем сільської громади. Можливі шляхи подолання визначених проблем», «Стратегічне планування та проектний менеджмент», «Організація бізнесу на селі». Тренінги спрямовані на забезпечення подальшої життєздатності та розвитку Центру громадської активності с. Кримне. Участь у заходах взяли сільський голова, працівники сільської ради, директор та працівники будинку культури, бібліотекар, працівники освітніх закладів та громадські активісти.

Реалізація проекту та подальша діяльність Центру громадської активності сприятиме розвитку соціальної активності жителів с. Кримне та Яревище Старовижівського району, забезпечить сталий соціокультурний та економічний розвиток населення та системне надання місцевим жителям актуальних інформаційних, консультаційних, методичних та навчальних послуг. Також будуть створені умови для забезпечення змістовним дозвіллям дітей та молоді шляхом створення спортивного майданчика на території будинку культури с. Кримне Старовижівського району.

Контакти

  • «Центр громадської активності села Кримне»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.