bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Кришталева Ніч – провісник Холокосту»: бесіда у підрозділі кримінально-виконавчої інспекції
05.11.2015

«Кришталева Ніч – провісник Холокосту» під таким гаслом проведена бесіда в Голованівському районному підрозділі кримінально-виконавчої інспекції.

В Голованівському районному відділі  кримінально-виконавчої інспекції громадянам, засудженим до покарань, не пов’язаних з позбавленням  волі, була проведена виховна бесіда, присвячена Міжнародному дню боротьби проти фашизму, расизму  та антисемізму. 

Начальник відділу Валерія Дем’янчик розповіла, що в листопаді 1938 року в Німеччині почався масовий єврейський погром, що отримав назву «Кришталевої Ночі» або «Ночі розбитих вітрин». Саме «Кришталева Ніч» в 1938 році поклала початок Холокосту – масовому насильству стосовно єврейського народу, яке призвело до загибелі близько 6 000 000 євреїв.

Тому, розповідаючи про злочини нацизму, ми попереджаємо молодь про те, яким може стати майбутнє, якщо ми не скажемо «Ніколи знову!» у відповідь тим, хто пропонує обмежити права однієї  групи людей тільки тому, що вони чимось відрізняються від інших.

По завершенню бесіди засудженим був продемонстрований короткометражний документальний фільм під назвою «Кришталева Ніч – провісник Холокосту», в якому розказано про «Холокост» як один із жахів Другої Світової Війни, який не дає забути про себе дотепер.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.