bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сусідні громади об’єднались для покращення екологічної ситуації м. Ківерці та Ківерцівського району
23.10.2015

13 жовтня 2015 року у приміщенні Ківерцівської районної ради обговорювали можливості покращення екологічної ситуації в м. Ківерці та Ківерцівському районі шляхом впровадження системи поводження та утилізації ПЕТ-пляшок та проведення просвітницької діяльності, спрямованої на підвищення рівня побутової культури населення.

Зустріч відбулася в рамках круглого столу «Обговорення механізму співпраці щодо поліпшення стану навколишнього середовища у м. Ківерці та Ківерцівському районі», в якому взяли участь представники Ківерцівської районної ради, Ківерцівської міської ради, сільські голови Ківерцівського району, а також представники Асоціації підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення.

Учасники круглого столу визначили, що наступними кроками для покращення екологічної ситуації міста Ківерці та Ківерцівського району мають стати залучення активістів із числа небайдужих мешканців Ківерцівського району для проведення просвітницької діяльності серед населення, яку вони будуть здійснювати після проходження відповідного навчання. Просвітницька діяльність буде спрямована на дотримання чистоти вулиць, лісів, річок, зниження рівня засміченості та поліпшення стану навколишнього середовища. В результаті буде впроваджено систему  поводження та утилізації ПЕТ-пляшок на території м. Ківерці та Ківерцівського району шляхом встановлення контейнерів для збору ПЕТ-пляшок. Збір та переробка ПЕТ-пляшок стане першим кроком до роздільного збору твердих побутових відходів.

Примітка: Круглий стіл проведений в рамках реалізації проекту «Об’єднання зусиль сусідніх громад Ківерцівщини для покращення екологічної ситуації в регіоні», що став переможцем обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив, що проводиться Волинською обласною радою та співфінансується за рахунок коштів обласного бюджету.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.